Nokka oli taas yöllä tukkoinen, mutten jaksanut nousta sitä lääkitsemään. #

Nousin 5.49. Päätä ei väsyttänyt, mutta jalkoja kylläkin. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset, ja lopuksi lihashuoltoa tunnin. Ihan hyvältä vedolta vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa tuo ojentajien ja hauisten vaihto päittäin: molemmissa piisasi tällä viikolla voimaa paremmin kuin tukemansa ison lihasryhmän parina. #

Aloittaessani meinasi kylläkin yskittää ja muutenkin oli ylähengitystiet niin tukkoiset, että ajattelin, että onkohan tässä viime päivät nyt muka joku tauti ollutkin kehittymässä, mutta yskä se menikin sitten ohi yskimällä. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. 14 astetta pakkasta, vähän lunta sateli ja pilvistä lähtiessäni, aurinkoista ja lähes pilvetöntä kotiin palatessani. Paluumatkalla kävin Prismassa. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Käynnistin tietokoneen, mutta Gnomen käynnistyminen epäonnistui. Nuuskin vikaa läppärin avulla (intel_set_cpu_fifo_underrun_reporting). Käynnistin pöytäkoneen uudestaan, eikä vika enää ilmaantunut. #

Join neljä ja puoli kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. Koodasin koko illan. #

Viihdekulutus #