Yritin taas nukkua niin paljon kuin pystyin. Heräsin joskus ennen kuutta ihan pirteänä, mutta jatkoin väkisin makaamista, ja nukahdin onneksi sitten lopulta uudestaan. Ennätin nähdä vielä unta, jossa selitin nuorelle opinto-ohjaajalle, miksi kaikki on turhaa. #

Nousin 7.39, ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni ja kananmunia keitettyäni ikkunashoppailin vähän aikaa tietokoneiden ripustustelineitä. Pöydällä tähän saakka olleen pöytäkoneeni keskusyksikön melutaso on kohtalainen, ja se ääni vähän vaimenisi matkalla tuolta pöydän alta. Ne telineet vaikuttivat kuitenkin huonoilta ja kalliilta. Siirsin sitten tuon keskusyksikön vain sellaisenaan tuosta pöydältä lattialle, (pöydän alla myös olevan) lipaston taakse, ja kyllä tässä nyt selvästi hiljaisempaa on. #

Koneen sisuskaluihin pääsy on tietysti nyt taas vaikeampaa, mutta jospa tässä nyt ei ihan pian tarttis sinne taas kajota. #

Pakkasta oli vielä aamulla 18 astetta, mutta lämpeni sieltä räjähdysmäisesti niin, että illalla enää 6. #

Koodasin koko päivän. #

Illalla leikkasin partaani, kun päähän pätkähti, että latasin matkakorttini joulun aikaan, enkä sen jälkeen ole käyttänyt sitä, koska pohjoiseseta palatessani junakin oli tyypilliseen tapaan myöhässä, ja viimeinen linja-auto jo mennyt. Korttia pitää käyttää kortinlukijassa, jotta ostettu summa latautuu kortille, ja siihen on kaupungin sivulla suositus suorittaa se lataus viimeistään 30 päivän kuluessa, tai muuten. #

Suihkussa käytyäni lähdin sitten, ja matkustin pari pysäkinväliä ensimmäisellä autolla joka sieltä tuli. Kyllä se kortti latautui onneksi. Kävin lähikookaupan automaatilla nostamassa rahaa, ja kävelin sieltä takaisin. Siellä tuuli taas jonkin verran. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.