Näin unta, että olin kyberpunkdystopiatulevaisuudessa, jossa kaikki murhaa vähäisemmät teot olivat enemmän tai vähemmän laillisia, ja joka puolella oli huumeita, väkivaltaa ja seksiä. #

Minulla oli tietysti nahkatakki ja aurinkolasit, niin kuin kunnon kyberpunkkarilla kuuluu. Käytin niitä aurinkolaseja, jottei kukaan näkisi, että suljin silmäni, kun en kestänyt katsella jotain ympärilläni tapahtuvaa pahuutta. Eivät ne huumeet mitään, mutta tyyliin vauvojen raiskaamista. #

Nousin 5.53, ei väsyttänyt kovin paljon. #

Salille kävellessäni oli jo ihan valoisaa. #

Poljin taas kovan sisäpyöräilyn. Maltoin nyt kyllä polkea ensimmäisenkin ihan ohjelman mukaan (”just under your anaerobic threshold”), ja sitten jaksoin polkea muutkin, paitsi viimeisessä tietysti taas sippasin. Mutta siinäkin nyt vasta ensimmäisen intervallin jälkeen. #

Salilla oli kyllä kuuma, hikoilin tavallistakin enemmän. Termostaatti ei vissiin ollut ehtinyt reagoida epätavalliseen käänteeseen#

Kävelin kotiin. Muistin peräti olla käymättä pesutuvalla, koska tämänpäiväisen vuoronhan varasin jo viime viikolla#

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Nollakeli, aurinko paistoi, ilman pipoa pärjäsi vaikka välillä tuulikin aika kovasti. Vain Koskelantie oli aurattu hyvin, muualla oli ärsyttävä hidastekerros. #

Takametsän polun yli kulki mielenkiintoinen pikkueläimen jälki aamulla salille mennessäni. Aioin kuvata sen palatessani, mutten muistanut, enkä nyt iltapäivälläkään siitä taas kulkiessani. Se oli kyllä jo varmaan sulanutkin. #

Kotona kävin suihkussa, sitten panin riisin kiehumaan ja vein pyykit pyörimään. Söin päivällisen, sitten pötköttelin ja katselin Youtube-videon loppuun. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Hain pyykit rummusta ja taittelin kaappiin. Join 9 kupillista kahvia. Koodasin, tai yritin, mutta totesin, että koko eilisen roskan voi heittää mäkeen, koska selaintuki. (Olisin vain vähän yksinkertaistanut noita omia kilometrien kirjaamisiani, mutta ei sitte.) #

Kävin pyörällä Prismassa. Mustasuontie oli vähän paremmassa kunnossa kuin alkuviikolla. Takaisin lähtiessäni kuulin etäisiä sireenin ääniä, Rajakylän suunnalta ilmeisesti#

Täysiin toppamekkoihin verhoutunut laupeuden sisaruspari hiiviskeli Märssytien risteyksessä#

Kotiin tullessani (ja ilmeisesti juuri silloin) alkoi olohuoneen katosta tippua vettä. Räppäsin spottivalon päälle nähdäkseni tarkemmin että mistä, ja se tulikin juuri siitä spottivalon kohdalta, joten sammutin sen valon heti, ja hain alle ämpärin. #

Soitin kiinteistöhuollon päivystykseen, ja sieltä mies tuli tarkistamaan tilanteen. Äärimmäisen miellyttävä, pehmeä-ääninen nuori kaveri, joka arvioi tilanteen, ja raportoi sen sitten edelleen niin, että voivat arkena tulla tekemäänkin sille jotain; yksinään ei rohjennut vinolle peltikatolle pimeässä toikkaroimaan. #

Irrotti kuitenkin valaisimen kantoineen varmuuden vuoksi. Otti siinä sivussa vastaan ilmoituksen joltakulta lukkojen taakse jääneeltä, ja hämmästelin (mielessäni) miehen kykyä painaa osoite mieleen ruuvimeisseliä operoidessa. (En tietenkään tiedä miten hyvin se todellisuudessa onnistui.) Itsellänihän on vaikeuksia edes ymmärtää puhetta yhtä aikaa hengittämisen kanssa. #

Tiputtelu harveni illan mittaan ja loppui sitten kokonaan, ehkä reiän jäätyessä, ilman jäähdyttyä, auringon laskettua. #

Paistoin puolet lihapullapannusta. Note to self: kannattaa ensi kerralla ottaa sulamaan ajoissa, niin ei tarvitse taistella helvetinmoisen jääköntin kanssa. Ja ehkä perunatkin pysyvät sitten paremmin palasina, ettei mene perunamuusin paistamiseksi. #

Ruokajuomana join Hartwallin Cool Long Drinkin. Maistui saippualta tai hajuvedeltä. #

Muokkaukset #

2019-02-23 21.30.00 2019-02-23 21.42.52 #
Muuttumaton: Näin unta, että olin kyberpunkdystopiatulevaisuudessa, jossa kaikki murhaa vähäisemmät teot olivat enemmän tai vähemmän laillisia, ja joka puolella oli huumeita, väkivaltaa ja seksiä.Muuttumaton: Näin unta, että olin kyberpunkdystopiatulevaisuudessa, jossa kaikki murhaa vähäisemmät teot olivat enemmän tai vähemmän laillisia, ja joka puolella oli huumeita, väkivaltaa ja seksiä.
Poistettu: Minulla oli tietysti nahkatakki ja aurinkolasit, niin kuin kunnon kyberpunkkarilla kuuluu. Käytin niitä aurinkolaseja, ettei kukaan näkisi, että suljin silmäni, kun en kestänyt katsella jotain ympärilläni tapahtuvaa pahuutta. Eivät ne huumeet mitään, mutta tyyliin vauvojen raiskaamista. Lisätty: Minulla oli tietysti nahkatakki ja aurinkolasit, niin kuin kunnon kyberpunkkarilla kuuluu. Käytin niitä aurinkolaseja, jottei kukaan näkisi, että suljin silmäni, kun en kestänyt katsella jotain ympärilläni tapahtuvaa pahuutta. Eivät ne huumeet mitään, mutta tyyliin vauvojen raiskaamista.
Muuttumaton: Nousin 5.53, ei väsyttänyt kovin paljon.Muuttumaton: Nousin 5.53, ei väsyttänyt kovin paljon.
2019-02-23 21.05.30 2019-02-23 21.30.00 #
Muuttumaton: Kävin pyörällä Prismassa. Mustasuontie oli vähän paremmassa kunnossa kuin <a href="https://marginaa.li/2019/02/19/19-helmikuuta-2019-one-small-spoon-for-man/#post30033-p4-eghhbcnuxtx6ugc1ktgprghyt">alkuviikolla</a>. Takaisin lähtiessäni kuulin etäisiä sireenin ääniä, <a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/rajakylan-poliisioperaatio-on-ohi-metelia-aika-lailla-tyhjasta/815820/">Rajakylän suunnalta ilmeisesti</a>.Muuttumaton: Kävin pyörällä Prismassa. Mustasuontie oli vähän paremmassa kunnossa kuin <a href="https://marginaa.li/2019/02/19/19-helmikuuta-2019-one-small-spoon-for-man/#post30033-p4-eghhbcnuxtx6ugc1ktgprghyt">alkuviikolla</a>. Takaisin lähtiessäni kuulin etäisiä sireenin ääniä, <a href="https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/rajakylan-poliisioperaatio-on-ohi-metelia-aika-lailla-tyhjasta/815820/">Rajakylän suunnalta ilmeisesti</a>.
 Lisätty: Täysiin toppamekkoihin verhoutunut laupeuden sisaruspari hiiviskeli <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.04864&mlon=25.44994#map=18/65.04864/25.44994">Märssytien risteyksessä</a>.
Muuttumaton: Kotiin tullessani (ja ilmeisesti juuri silloin) alkoi olohuoneen katosta tippua vettä. Räppäsin spottivalon päälle nähdäkseni tarkemmin että mistä, ja se tulikin juuri siitä spottivalon kohdalta, joten sammutin sen valon heti, ja hain alle ämpärin.Muuttumaton: Kotiin tullessani (ja ilmeisesti juuri silloin) alkoi olohuoneen katosta tippua vettä. Räppäsin spottivalon päälle nähdäkseni tarkemmin että mistä, ja se tulikin juuri siitä spottivalon kohdalta, joten sammutin sen valon heti, ja hain alle ämpärin.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.