Heräsin aamuyöllä murehtimaan Adnan Syedin kohtaloa. The Court giveth and the Court taketh away#

Nousin 8.15, ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni panin riisipuuron kiehumaan, paistoin kaalikanan ja silppusin salaatin. #

Imuroin vähän lattioita. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Vein metalli- ja biojätteet molokiin, muovia keräykseen ja kävin Prismassa, pyörällä. -7 astetta, pilvetöntä ja lähes tuuletonta. #

Kotona panin pottuja kiehumaan ja kuorin, pilkoin ja panin kiehumaan muusijuurekset. Tyhjensin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Muusasin muusin ja söin kalapuikkojen, paistettujen kesäkurpitsasiivujen ja puolukkahillon kanssa. Sen jälkeen pötköttelin ja plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Hain häkkivarastosta laatikollisen vanhaa rautaa. Join kahdeksan kupillista kahvia, ja kokusin vanhoista osista tietokoneen. Toimiva systeemi itseterapiaksi USA:n rikkonaisen systeemin aiheuttamaan pahoinvointiin. #

Meni paremmin kuin etukäteen veikkasinkaan: vain kiintolevyn asentaminen jäi puolitiehen, sillä IDE-levy oli 2,5-tuumainen, eikä minulla ollut kuin 3,5-tuumaisen kaapeli. IDE-liitännässä eri kokoisten levyjen liittimetkin olivat erilaisia, toisin kuin nykyisissä SATA-levyissä, joissa sama fyysinen liitin käy kaikkiin. #

Vein laatikot takaisin häkkivarastoon ja toin sieltä VGA-näytön. Kytkin uuden kokoonpanon näyttöön ja tein savutestin: läpi meni. Sitten panin muistitestin pyörimään, ja kävin suihkussa. Muistitestikin meni läpi. Emolevyn CMOS-paristo oli tietysti tyhjä, mutta se oli äkkiä vaihdettu. Sattui olemaan yksi CR2032 kahden pakkauksesta jäljellä, en tiedä mihin se toinen on mennyt (ei löytynyt arkistoista muistiinpanoa siitä). #

Löysin sen kadonneen takapaneelinkin#

Ikkunashoppailin käytettyä rautaa. Tuo emolevyvanhus tukisi yllätyksekseni jopa ECC-muistia! NAS-käyttöön (johon tätä suunnittelen) sopis somasti. #

Muokkaukset

su 10. maaliskuuta 2019 20.30.57 ma 11. maaliskuuta 2019 17.21.36
Aamupuuron syötyäni panin riisipuuron kiehumaan, paistoin kaalikanan ja silppusin salaatin. Aamupuuron syötyäni panin riisipuuron kiehumaan, paistoin kaalikanan ja silppusin salaatin.
Imuroin vähän lattioita.  Imuroin vähän lattioita. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen.
Vein metalli- ja biojätteet molokiin, muovia keräykseen ja kävin Prismassa, pyörällä. -7 astetta, pilvetöntä ja lähes tuuletonta. Vein metalli- ja biojätteet molokiin, muovia keräykseen ja kävin Prismassa, pyörällä. -7 astetta, pilvetöntä ja lähes tuuletonta.
Kotona panin pottuja kiehumaan ja kuorin, pilkoin ja panin kiehumaan muusijuurekset. Aloittelin tämän kirjoittamista.  Kotona panin pottuja kiehumaan ja kuorin, pilkoin ja panin kiehumaan muusijuurekset. Tyhjensin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista.
Muusasin muusin ja söin kalapuikkojen, paistettujen kesäkurpitsasiivujen ja puolukkahillon kanssa. Sen jälkeen pötköttelin ja plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Muusasin muusin ja söin kalapuikkojen, paistettujen kesäkurpitsasiivujen ja puolukkahillon kanssa. Sen jälkeen pötköttelin ja plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi.