Heräsin vähän viiden jälkeen pirteänä kuin peipponen. Yritin vielä unimaskin kanssa nukahtaa, kun oli liian valoisaakin, mutta ei onnistunut. #

Onneksi kello olikin kesäaikasiirtymän takia oikeasti jo yli kuuden, ettei ihan älyttömän aikaisin tarvinnut nousta. Päivitin sarastusvalonkin kellon oikeaan aikaan. #

Aamupuuron syötyäni keitin riisipuuron ja paistoin kaalikanan. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Ajoin pyörällä Prismaan, mutkan kautta vain saadakseni ajella vähän enemmän. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 3629 km. -2, aurinko paistoi kuumasti lähes pilvettömältä taivaalta, heikkoa tuulta. Pohjantien alikulun Prisman puoleinen mäki oli nyt aivan kaljamalla, mutta Mustasuontie on jo aivan sula. #

Prisman automaattikassalla korttimaksu ei onnistunut, sillä kortinlukija valitti vain varmennuksen epäonnistumista. Tukihenkilöllä ei ollut siihen muuta ratkaisua kuin henkilökassalle ohjaaminen. Varmistin heti siinä henkilökassalle jonottaessani, että tilillä oli katetta, joten siitä ei ollut kyse. En edes yrittänyt korttimaksua henkilökassan kanssa, vaan käytin hätävarakäteistä. #

Kotona kuorin muusijuurekset, ja panin ne ja kuoripottujakin kiehumaan. Tutkin olisiko netissä tietoa OP:n korttihäiriöistä juuri nyt, mutta missään ei mitään, ei Jodelissakaan. Viime viikolla oli viimeisin#

Tyhjensin astianpesukoneen. Muusasin muusin. Söin salaattia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Söin muusin ja kalapuikkoja. #

Join kahdeksan kupillista kahvia. Suunnittelin palvelimen massamuistin järjestelyä. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.