Nousin 6.03. Väsytti. #

Pähkäilin kenkien kanssa, vieläkö nastat vai joko pärjäisi ilman. Otin nastat kuitenkin vielä lopulta. Kävelin salille. Enimmän osan matkaa on jo sulaa, mutta Alppilassa varsinkin, Toivontie varsinkin on vielä petollisen liukas. #

Poljin ihan normaalin sisäpyöräilyn kahden viikon tauosta huolimatta. Viimeisessä osiossa sippasinkin ihan normaalisti. #

Kävelin kotiin. Perämiehentiellä pihakoivun latvassa liehui iso kaistale pakkausmuovia. #

Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Lisensiaatinpolulta melkein Alakyläntien alikululle asti oli vielä ihan jäätikköä, siellä nastat olivat vielä ehdottomasti tarpeen. #

+1 aste, melkoisen kovaa länsituulta. Haittasi loppumatkasta jo taas kuuntelua. #

Kotona kävin suihkussa, panin riisiä ja tattaria kiehumaan ja vein pyykit tuvalle pyörimään. Söin päivällisen. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Käynnistin palvelimen ja verkkolevyn uudestaan, ja nyt ne molemmat toimivat taas täysin normaalisti. Toissapäivänä käynnistin verkkolevyn vahingossa vasta palvelimen jälkeen, ja se on ilmeisesti vähän ronkeli siitä järjestyksestä (ehkä verkkotopologian takia, sillä se on paikallisverkon lisäksi kiinni myös suoraan palvelimessa toisen portin kautta). Muistelen, että näin se on aina ollutkin, mutta sitä tarvitsee normaalisti uudelleenkäynnistellä niin harvoin, ettei näitä detskuja muista. #

Hain pyykit rummusta ja taittelin kaappiin. Join yhdeksän kupillista kahvia. Koodasin. #

Ihmettelin kun ei Twitchin Rifftrax-kanavalla ole näkynyt mainoksia, mutta olinkin voittanut siellä arpajaisissa kuukauden tilauksen#

Viihdekulutus #