Näin taas armeija-aiheista unta. Matkustin vanhan, äksyn everstin kanssa autokyydillä Suvantoon, jossa oli harjoitukset. #

Perille päästyämme kävi ilmi, että yksikköni päällikkö oli sairastunut, ja minä olin nokkimisjärjestyksessä seuraava, joten joutuisin työskentelemään suoraan (harjoitusta johtavan) everstin alaisuudessa. Olin siitä aika masentunut, koska minulla ei ollut hajuakaan yksikön päällikön tehtävistä. Mikä vieläkin kaameampaa, huomasin hukanneeni aseeni. #

Sitten istuin buttemaisen Kelju K. Kojootti -jyrkänteen reunalla. Tässä unissani usein toistuvassa asetelmassa jyrkänne ei yleensä ole edes hiekkakiven vahvuista, vaan hiekkaa, tai tässä viimeöisessä tapauksessa vielä sitäkin pehmeämpää multaa. Juju on siinä, että en voi liikahtaa paikaltani, koska vain pystyasennossa istumalla allani oleva pehmeä maa-aines pysyy juuri sen verran kasassa, ettei romahda altani. En siis voi pelastautuakseni edes kaatua hitaasti selälleni, koska silloin epätasaisesti jakautunut paino muodostaa viistoon suuntautuvan voimavektorin, ja maa lähtee luisumaan altani. #

Tikku-ukko jyrkänteellä: 1. versiossa (vasemmalla) istuu selkä suorassa, 2. versiossa (oikealla) makaa selällään.

Nousin 6.18. Väsytti vähän. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvin, lopuksi venyttelin 50 minuuttia. #

Kävelin kotiin. Riisipuuroa syödessäni kiinteistöhuollon ukkeli soitti, ja tuli sitten Kempeleeltä (n. puolessa tunnissa) tänne paikkaamaan viimein tuon katon (mihin meni ehkä n. 3 minuuttia). Pääsipä siitäkin viimein, perkele. #

Kävin kävelyllä, ja, koska olin unohtanut ostaa papuja, sieltä palatessani Prismassa, ja vielä loppusuoralla Salen automaatista paketin. #

Aamulla noustessani oli ulkona vielä -7 astetta, mutta kävelyllä enää -1. Enimmäkseen pilvistä, heikkoa tuulta. #

Lämmitin porkkanapapukalapullat ja keitin riisin, sitten kävin suihkussa. Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Ajoin kotipalvelimen alas ja asensin siihen massamuistipäivityksen. #

Silppusin salaatin. Vein bio- ja muita haisemapotentiaalisia jätteitä molokiin. #

Viihdekulutus #