Näin jotain mielenkiintoista, armeija- ja ufoaiheista unta, mutten muista yksityiskohtia. #

Heräsin joskus anivarhain, eikä olisi väsyttänyt yhtään, mutta onneksi oli vielä pimeää, niin pääsin takaisin uneen sitten vielä. #

Nousin 5.50. Silloin väsytti taas vähäsen. #

Kävelin salille. Soutelin, poljin voimaohjelman, ja sitten tein lineaariprässissä ensin yhden jalan toistoja ja lopuksi varovasti kahdella jalalla. Yhden jalan toistot tuntuivat yllättävän raskailta, mutta polvet kestivät niitä hyvin, jopa paremmin kuin kahden jalan toistoja. Kahden jalan toistoissa oli kyllä enemmän vastustakin yhtä jalkaa kohden. #

Sitten yritin tehdä pohkeita hackissa, mutta siinä meinasi nilkka vuorostaan ruveta änkyröimään. Vaihdoin sen liikkeen sitten istumapohkeisiin. Lopuksi tein takareisiä. #

Joko rupean vertailemaan rollaattoreita ja kilpailuttamaan vanhainkoteja? Että minne pääsisi halvimmalla hakattavaksi. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin peustuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. -2 astetta, kohtalaista tuulta, aurinkoista. #

Pelkäsin etukäteen, että mitähän Undisclosedin uudesta minisarjasta tulee nyt jutun viimeisimmän käänteen jälkeen, mutta onneksi Rabia (josta eniten olin huolissani) tuntuu pärjäävän. Ja Jon Cryer palasi Addendumiin ihan vain tätä sarjaa varten! #

Kotona kävin suihkussa, sitten kävin tarkistamassa olisiko pesutupa tyhjä jo ennen varaamaani vuoroa, ja kun oli, vein pyykit sinne pyörimään. #

Söin päivällisen, sitten kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Lähetin kiukkuista postia kiinteistöhuollolle, joka ei vieläkään ole paikannut tuota kattoa. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Hain loput pyykit rummusta ja taittelin kaappiin. Join viisi kupillista kahvia. #

Kävin pyöräilemässä. Kiersin saarten kautta. Toppilansaaren rannat, koko Nallikarin alue mukaanlukien, olivat vielä jäissä. Ajoin sitten saaren läpi reittiä, jota en tätä ennen ollutkaan ajanut. Se oli ihan hyväkuntoinen. Hietasaarenkierrosta en edes yrittänyt, se on varmaan ihan rälliä vielä. Pikisaaren rantareitit olivat myös jäissä, mutta Hupisaarten läpi pääsi ihan hyvin. #

Tuiman pohjoistuulen takia piti leikata hyvin alkanutta lenkkiä lyhyemmäksi kuin olin aikonut, ja ajelin Välivainiolta aika suoraan Prismaan. #

Kameraa en ollut vieläkään muistanut viritellä käyttökuntoon, joten videodokumenttia tuosta reissusta ei nyt jäänyt. Otanpa sen kameran siis nyt heti muistaessani lataukseen. #

Nyt muistankin sen viimeöisen jännän unen! Ne armeija- ja ufojutut eivät olleet sitä, vaan siinä jännässä osuudessa olin isän kanssa lähdössä autolla Suvannosta, kun auton liepeille jolkotti hirviösusi. Se ei selvästikään pelännyt meitä tai autoa yhtään, vaan yritti keksiä, millä pääsisi tämän ison säilyketölkin sisältöön käsiksi/tassuiksi/hampaiksi. #

Oli melkoisen pelottava tilanne. Ajattelin, että jos nykysudetkin olisivat moisia hirviöitä, en ihmettelisi ihmisten pelkoa ollenkaan. #

Muokkaukset #

2019-04-10 18.46.47 2019-04-10 20.56.13 #
Muuttumaton: Kameraa en ollut vieläkään muistanut viritellä käyttökuntoon, joten videodokumenttia tuosta reissusta ei nyt jäänyt. Otanpa sen kameran siis nyt heti muistaessani lataukseen.Muuttumaton: Kameraa en ollut vieläkään muistanut viritellä käyttökuntoon, joten videodokumenttia tuosta reissusta ei nyt jäänyt. Otanpa sen kameran siis nyt heti muistaessani lataukseen.
 Lisätty: Nyt muistankin sen viimeöisen jännän unen! Ne armeija- ja ufojutut eivät olleet sitä, vaan siinä jännässä osuudessa olin isän kanssa lähdössä autolla Suvannosta, kun auton liepeille jolkotti <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/File:Canis_dirus_size.png">hirviösusi</a>. Se ei selvästikään pelännyt meitä tai autoa yhtään, vaan yritti keksiä, millä pääsisi tämän ison säilyketölkin sisältöön käsiksi/tassuiksi/hampaiksi.
 Lisätty: Oli melkoisen pelottava tilanne. Ajattelin, että jos nykysudetkin olisivat moisia hirviöitä, en ihmettelisi <a href="https://yle.fi/uutiset/3-10727948">ihmisten pelkoa</a> ollenkaan.

Viihdekulutus #