Heräsin joskus viiden maissa. Yritin vielä sen jälkeen järkätä nukkumisvasiliteetit kuntoon, mutta en saanut enää unta. Nousin 5.46. #

Aamupuuron syötyäni kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin porkkanoitia, keitin ja pakastin riisipuuron ja paistoin kaalikanan. Samalla latasin sneakernetitse verkkolevylle dataa. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Vein lasi-, metalli- ja biojätteet molokiin. #

Tiedonsiirto keskeytyi, kun nassesta katosi verkko, eikä sen jälkeen meinannut enää millään herätä henkiin. Kävi ilmi, että tuossa emolevyssä on sama Nvidian ethernet-piiri, jonka kanssa tappelin joskus vuosituhannen alussa. Jos sen suunnittelijan joskus tapaisin, tarjoaisin keskarin#

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Olin taas suunitellut pyörälenkkiä, mutta tuon verkkosöhläyksen takia olin jo aikataulusta jäljessä niin, että kävin sitten taas vain Prismassa. Ja ihan hyvä niin, sillä keli oli aika kolea +7 asteesta huolimatta, pilvistä ja tuulista. Ja polveakin särki, nyt pyöräillessänikin. #

Kotona leikkasin tukan ja parran ja kävin suihkussa. Viitta oli todella hyödyllinen! Jopa niin, että suti, jota näistä kahdesta etukäteen pidin tärkeämpänä, jäi lopulta aika vähälle käytölle, kun viitta torjui kaikki kutiavat karvanpätkät niin tehokkaasti. #

Kuorin, pilkoin, keitin ja muusasin muusijuurekset ja söin kalapuikkojen kanssa. Join kahdeksan kupillista kahvia ja taistelin verkkokorttien kanssa. #

Illalla satoi vettä. #

Muokkaukset

Sun Apr 21 18:33:30 2019 Sun Apr 21 19:34:42 2019
Muuttumaton: Kuorin, pilkoin, keitin ja muusasin muusijuurekset ja söin kalapuikkojen kanssa. Join kahdeksan kupillista kahvia ja taistelin verkkokorttien kanssa.Muuttumaton: Kuorin, pilkoin, keitin ja muusasin muusijuurekset ja söin kalapuikkojen kanssa. Join kahdeksan kupillista kahvia ja taistelin verkkokorttien kanssa.
 Lisätty: Illalla satoi vettä.