Maha oli enimmän osan yötä omituisesti kipeä yhdestä ja samasta paikasta. Ei kuitenkaan onneksi aamulla sekaisin. #

Nousin 5.45. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Hiljaista oli taas, ulkona ja salilla. Tein kevennetysti vatsaa, olkapäät ja selän, ja normaalisti ojentajat. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten aloittelin tämän kirjoittamista samalla kun odottelin siirtolevysiirron valmistumista. Sen valmistuttua kytkin sen takaisin pöytäkoneeseen, tyhjensin ja panin lisää dataa siirtymään. #

Kävin pyöräilemässä vastapäivälenkin. +4, aurinkoista, lämmintä, heikkoa tuulta, paitsi ihan loppumatkasta suorastaan navakkaa vastaista. Sama vaatetus kuin viimeksi, paitsi pipon tilalla huivi, ja näillä tarkeni nyt hyvin. #

Nallikarissa oli jo hiekkarannan merenpuoleinen väylä ihan sula, hotellin takana oli vielä jäistä. Pikisaarenkin merenpuoleinen rantareitti näytti jo sulalta, mutten vielä uskaltautunut sinne, sillä sieltä ei pääse takaisin pakittelematta, jos reitti ei olekaan selvä. #

Pakittelemaan kuitenkin jouduin Kynsilehdossa, jossa nyt ajoin kunnolla harhaan, ja vieläpä Suunnistajantielle poikettuani, of all places. Palasin sitten kunnon mutkan kautta takaisin jäljilleni ja ajoin oikein maltillisesti ja ajatuksen kanssa tavallista reittiäni. Jospa sen nyt ensi kerralla muistaisikin sitten. #

Tallipolun varressa näin vilaukselta jonkin tumman perhosen, ehkä nokkosperhosen. Sitruunaperhosia en ole nähnyt vielä tänä keväänä yhtään, kumma kyllä. #

Paljon lapsiperheitä oli liikkeellä, mutta meitä hc-pyörämiehiä yllättävän vähän siihen nähden miten hyvä keli. #

Polvi kesti ajelua hyvin, eikä ollut kipeä aamullakaan salille ja sieltä pois kävellessäni. Pyöräkin kulkee kuin unelma, ja uudet kahvat ovat aivan loistavat. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Hain häkkivarastosta vanhan Kotiboksin, johon jokunen vuosi sitten asensin OpenWRT:n (Eero Jääskeläisen ohjein), ja päivitin sen nyt kirjoitushetkellä uusimpaan versioon 18.06.2. Loppupäivän värkkäsin sitten sen asetusten kanssa. #

Viihdekulutus #