Nousin 5.50. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille ja poljin kohtalaisen hyvän sisäpyöräilyn. Olin jo viimeisen osion alkaessa ihan läkähdyksissä, että sen anti jäi aika vähiin. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten kävin pyöräilemässä myötäpäivään. #

+9, aurinkoista. Kohtalaista tuulta, joka teki lähtöpäässä poljennan raskaaksi, mutta pussin perältä kotiin päin sitten kulki erinomaisesti. Kimalaisia näkyi olevan liikkellä ja sudenkorennonkin näin. Minulla pitkät yhä päällä, ehkä ilman takkiakin (pitkähihaisella paidalla) olisi jo pärjännyt. #

Kainuuntien Maikkula-Iinatti-alikulussa oli vaarallisen korkea ja pimeä jääpolanne. #

Kotona kävin suihkussa, sitten vein pyykit pesutuvalle pyörimään. Söin päivällisen. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Aloittelin tämän kirjoittamista. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Kävin taittelemassa pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja nakkelin kaappiin. Join yhdeksän kupillista kahvia. #

Perustin lokipalvelimen kotipalvelimelle. Kyllä oli otsasuonet kovilla, Apachekin on lasten leikkejä tuon Rsyslogin säätöön verrattuna saatana. #

Pyöräilin Prismaan. Kävin viinakaupassakin. Olisin ostanut triple seciä, mutta se oli niin kallista, että canceloin, ja otin sen sijaan pienen alkoholillisen salmiakkipullon, kun en -holittomia tullessani löytänyt. Lähtiessäni kuitenkin löysin, ja otin semmoistakin sitten. #

Lämpöasteita jo 10, ja aurinko paistoi kuumasti, mutta tuuli oli purevan kylmä. #

Viihdekulutus #