Nousin joskus kahdeksan maissa, en muistanut katsoa kelloa. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Aamupuuron syötyäni keitin riisipuuron ja paistoin kaalikanan. #

Kävin pyöräilemässä. #

Ajelin Pateniemeen tiedustelemaan Herukka-Ahvenoja-metsäreitin kunnon, mutta se näytti (lieväksi yllätyksekseni) siltä, että sitä tuskin ainakaan vielä pariin viikkoon kannattaa yrittääkään. Saattaisi tietysti olla alun jäätikön jälkeen hyväkuntoinenkin, mutta saattaisi myös olla, ettei. #

Lunta ja jäätä Herukka-Ahvenoja -kuntoradan Herukan-päässä

Heti siinä tuolle radalle vievän tien päässä retkotti myyränraato#

Palasin vähän matkaa takaisin, sitten kiersin Rajakylän ja Raitotien kautta Ruskonniitylle ja sieltä muovinkeräyspaikalle palauttamaan muovia. Sieltä sitten Tokmanniin, josta ostin jarruverkkoa maton alle ja kaksi ovikiilaa. #

Sieltä ajelin kotiin, kuorin muusijuurekset valmiiksi, ja sitten käväisin vielä Prismassa. +5 astetta ja aurinkoista, mutta tuuli oli vieläkin melkoisen kylmää, vaikka onneksi heikompaa kuin eilen. Piti kuitenkin pukea poolo vielä Prisman-reissulle, sillä Tokmannista kotiin polkiessani meinasi suorastaan palella. #

422,65 km edellisestä huollosta#

Kotona keitin ja muusasin muusijuurekset ja söin kukkakaalin ja kalapuikkojen kanssa. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Join kahdeksan kupillista kahvia ja järjestelin palvelimia, sillä verkkolevypalvelimen levyt kävivät ensimmäisessä sijoituspaikassa vähän turhan kuumina. Jätin siitä nyt sivupaneelin pois ja seurailen lämpöjä. #

Asensin spottivalaisimen takaisin paikoilleen. Ihme että alkoi toimia, ja yhtä ihme jos vielä pysyykin paikoillaan eikä putoa, sillä edellisellä asukkaalla, sillä lutikankasvattajalla, ei nähtävästi ole ollut minkäänlaisia asennustaitoja eikä käsitystä sähköturvallisuudesta. #

Kävin suihkussa. Pyykkäsin omassa pyykkikoneessa pyyhkeitä. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Viihdekulutus #