Nousin 7.19. Väsytti. #

Kävelin salille. Tein vähän ponnettoman tuntuisen jalkatreenin. Siellä oli viilennysasentajia töissä. #

Kävelin kotiin. Alppitien ojassa lennähteli (ainakin) kaksi tikliä#

Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten jynssäsin keitiössä vähän pintoja, imuroin lattioita suurpiirteisesti ja pesin vessan. Kävin suihkussa, sitten vein jätteitä molokiin ja pyykit pyörimään. Söin päivällisen. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Aamupäivästä iltapäivään oli pilvistä ja satelikin kuurottain, mutta sitten alkoi seljetä, joten käväisin pyöräilemässä myötäpäivälenkin. Lounaasta tuuli melko navakasti, eli tolkuton vastatuuli Poikkimaantien sillalla, mutta onneksi vielä paras puhtikin siihen jäljellä käytettäväksi. #

Kotiin tullessani pihan pikkupoika kaupitteli Aku Ankkaa, 2 €. Kun sanoin ei kiitos, tarjosi samaa lehteä sitten ilmaiseksi. (En ottanut sittenkään.) Pitivät kuulemma omaa kirpputoria siinä pihalla. #

Käväisin suihkussa, sitten lähdin äitiä vastaan asemalle. #

Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa. #

Viihdekulutus #