Nousin 6.18. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein vähän kevennetysti vatsalihakset ja kevennetysti olkapäät. Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten lähdin pyöräilemään. #

Kiersin uudestaan Auranmajan lenkin, nyt ilman sitä turhaa silmukkaa. Vielä ihan lopussa meinasin ajaa yhden Haapalehdon viitan ohi. Pitää muistaa, että myötäpäiväkierroksella siellä on lopussa kaksi vasenta ja yksi oikea käännös, muita ei koko matkalla ole. #

Vaalantieltä jatkoin normaalireittiä sitten. Tuntuipa asvaltti hyvältä sen 20 km metsäosuuden jälkeen hyvältä! Hyvää ajettavaa se kuntoratakin silti on, ja vastaavasti päinvastaiseen suuntaan kiertäessäni se metsäosuus tuntuu pitkän asvalttiosuuden jälkeen hyvältä. #

Viitisen kilometriä tuosta Ahvenoja-Auranmaja-Haapalehto-välistä tulee lenkille lisää pituutta, mutta sen saakin sitten enimmäkseen ajaa minkä kintuista lähtee, kun asvalttia samojen ääripäiden väliä ajaessa pitää tuon tuostakin hidastella ja varoa. #

+19, heikkoa tuulta, paljon höttöpilveä joka ei paljon auringolta suojannut. Potnapekka tuli vastaan Kaakkurinojantien liikenneympyrässä. Ei yhtään matkustajaa. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Pähkäilin askikameran kiinnittämistä kypärään. Sen paikka on tavallisesti repun hihnassa, mutta nyt tuon vyölaukun kanssa sitä paikkaa ei ole. Kypärä olisi kuvakulman kannalta optimaalinen, mutta ei sitä kyllä siihen oikein mitenkään nätisti ja kätevästi saa. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Join kuusi kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin Prismassa. Ostin lohta ja korianteria (mm.). Mikä siinäkin on, että uuniruokainspiraatio iskee, kun sisällä on jo muutenkin kuuma? #

Lohen paistuessa silppusin korianterin ja istutin sen loput multapaakkuineen ruukkuun. #

Korianterin varrentynkiä mullassa, valkoisessa ruukussa

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.