Eilisiltana taivaalle nousi komeita pilvimuodostelmia, ja yöllä satoi. #

Näin unta Sherlockista ja sitten psykoottisesta uskovaisesta yh-miehestä, jonka lapset voivat niin huonosti kuin arvata saattaa. #

Nousin 7.09. Väsytti vähemmän kuin eilisaamuna. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät. Yllättävän hyvin voimia niissäkin yhä. Kävelin kotiin. Koskelantien kl-väylille valetaan viimein uutta asvalttia. #

Söin riisipuuron, sitten pötköttelin vähän aikaa. Kroppa oli ihan väsyksissä, mutta pyöräilemään teki mieli niin että lähdettävä oli. #

Ajelin täyspitkän lenkin myötäpäivään. +17, lähes pilvetöntä, heikkoa tuulta joka vähän viilensi sentään. Ihmisiä ei ollut liikkeellä juurikaan eilistä enempää, poislukien torinranta ja Nallikari, joissa sentään. #

Suolamännyntien metsäoikopolullekin oli tuuli kaatanut ison puun, eikä sitä varmaan sieltä pois sahatakaan kun se polku ei ole virallinen#

Herukka-Haapalehto-välin metsäosuudella oli paljon erikokoisia ja -värisiä perhosia nyt kun sielläkin paistoi aurinko. Ja variksia ja harakoita siellä täällä tienpielillä, en tiedä mitä ne siellä touhusivat. Voi olla, että niitä oli eilenkin, enkä vain kiinnittänyt huomiota, kun silloin ajoin keskimäärin 10 % nopeammin kuin tänään. #

Sitten näin kyynpoikasen, elävän tällä kertaa (edellinenhän oli raato). Hiukkavaaran ampuma-alueen liepeillä se sojotti poikittain keskellä tietä. Kyyläsin kyykkysiltäni kyynärän mittaista kyytä, ja antoi se ottaa kuviakin ennen kuin luikersi tiehensä. Hyvä kun lähti, sillä pelkäsin, että siihen sattuu vielä joku SEHÄ TULLOO KIMPPUUN -tyyppi ja listii heti kun näkee. #

Nuori kyy hiekkatiellä. Pää kuvassa vasemmalla, häntä oikealla. Nuori kyy hiekkatiellä. Pää kuvassa ylhäällä, häntä alhaalla.
Watch out for 4k snakes.

3000 m kerkesin siitä ajaa etiäpäin ennen kuin näin toisen samanlaisen. Se oli jo melkein kokonaan ruohikkoon kerennyt, enkä ehtinyt edes puhelinta esille kaivaa kun se jo luikersi näkymättömiin. Sanoisin, että aavistuksen verran ensimmäistä pienempi. #

Havaintojen täsmälliset koordinaatitkin ovat toki tallessa, mutta jääkööt mainitsematta (koska SEHÄ TULLOO KIMPPUUN). Molemmat olivat lähellä asutusalueitakin, joten päässevät poloiset hengestään todennäköisesti joka tapauksessa. #

Vaihtolämpöisillä taitaa olla hyvä vuosi niilläkin. Sunnuntain vastaisena yönä kotiin kävellessäni näin taas sammankonkin, tuossa takametsän polulla. #

Ambulanssikopteri kaarsi etelään Toppilansalmen yllä, kun salmen viertä ajelin. #

Kotona panin pastaa kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Kirjoittelin tätä. #

Kävin Prismassa. #

Raportoin kaupunnille Mannisenojan varteen jääneen romukasan, jossa on mm. niitä polkupyöränraatoja#

Viihdekulutus #