Nousin 6.36, ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Takametsän polulla hyppeli kesy pikkulinnunpoikanen, lennähti kuiten puunoksalle ennen kuin jalkoihini jäi. Ehkä varpunen, mutten saanut lajista tarkkaa selvää poikaspuvun, vastavalon ja aurinkolasien takia. HARVOIMPA NÄKEE LINNUILLA AURINKOLASEJA HUEHUEHUE. #

Salilla oli aika hiljaista, mutta sellainen kymmenkunta ihmistä ehkä kaikkiaan sinä aikana kun ite olin. Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvin. Lopuksi venyttelin, rullasin ja palloilin vähän reilun tunnin. #

Kävelin kotiin. Sadetta oli taas ennusteessa, mutta taivas ihan pilvetön. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit pyörimään. Söin riisipuuron ja panin ensi viikon riisipuuron kiehumaan. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Keitin ja pakastin riisipuuron ja paistoin kaalikanan. Hain pyykit kuivausrummusta. Vesisade oli alkanut, taisi ukkonenkin taas vähän jyrähdellä. #

Pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. Söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Join yhdeksän kupillista kahvia ja jatkoin sähköpostipalvelinten kanssa tappelua. Ehkä vihoviimein sain taas kaiken toimimaan niin kuin haluan. #

Mutta huoneenlämpöä en saanut alle 20 asteen, vaikka tuuletin kämppää koko päivän. #

Viihdekulutus #