Yöllä tuuli melkoisesti taas#

Nukuin siksi ihan hyvin, vaikka näin taas samanlaisia omituisia unia kuin koko viikon olen nähnyt. Ei varsinaisia painajaisia, mutta semmoisia, joissa on kauan sitten kuolleita ihmisiä, kaltoinkohdeltuja lapsia, hajoavia laitteita, ja ihmiset ovat minulle nuivia, ja herättyäni olen aina helpottunut siitä, ettei minulla ole ihmisiä. #

Nousin 8.30. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni keitin ensi viikon potut ja kuorin, keitin ja muusasin muusijuurekset. Aloittelin tämän kirjoittamista. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Vein jätteitä molokiin, muovia keräykseen ja kävin Prismassa. +10, tuulista, vähän tihkusadetta vielä. #

Contendeilla 113,97 km. Pyörällä 1787,57 km huollosta, josta 575,02 km edellisen muistiinpanon jälkeen, eli tässä kuussa neljännes vähemmän, lähinnä kahden viikon Niemen-reissun takia. Tällä viikolla yritin kiriä kiinni minkä kerkesin, 312 km. #

Söin kauranappeja ja greipin. #

Typotin kaupungille raportin reitille osuneista tuulenkaadoista: vajaan kahdeksan kilometrin matkalla kaikkiaan neljä. Laaja sähkökatkokin oli ollut, muttei tässä ihan voimalan vieressä onneksi kuitenkaan. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Söin päivällisen. Pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. #

Join kahdeksan kupillista kahvia. Säädin kotiverkkoa. #

Illalla kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #