Näin unta, että olin sählymaalivahtina, mutta en jaksanut kumartua, joten torjuin palloja lähinnä jaloillani. Toisessa unessa istuin kauppakeskuksessa penkille, enkä jaksanut nousta siitä, vaan istuin niin kauan että kesä vaihtui talveen. #

Nousin… 6.50? Ei väsyttänyt juurikaan, mutta olisi tehnyt mieli vielä nukkua. #

Kävelin salille. Tein selkää ja ojentajat. Syke tuntui jostain syystä nousevan kovasti. Porukkaa oli melkein yhtä vähän kuin toissapäivänä. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, pötköttelin hetken, ja sitten kävin pyöräilemässä vastapäivälenkin. #

Hietasaaressa oli paljon tuulenkaatoja polulla: pari yliajettavaa (maavara riitti), yksi kierrettävä ja yksi jalan ylitettävä. Parista kohtaa oli isoimpia tien tukkineita runkoja jo ehditty sahata poiskin. Niistä toinen oli reuskahtaessaan kaatanut suojatien liikennemerkinkin. #

+12, lähes pilvetöntä. Viileää, kohtalaista tuulta, puolivälin paikkeilla puuskittain kovaakin, mutta metsäosuudella suojaisaa. Aurinko paistoi kuumasti, mutta tuulen takia tiputakki oli tarpeen. #

Metsäosuuden varrella oli paljonkin isoja puita kaatunut, mutta tiellä yllättäen vain yksi iso runko, plus toisessa kohtaa iso koivu, joka oli jäänyt rinnankorkeudelle, niin että sen alittaakseni jouduin kanssa nousemaan satulasta, kun en jaksanut kumartua tarpeeksi alas. #

Vähän ennen Ahvenojaa olivat jo kaupungin metsuritkin tulossa. Siinä kohtaa olisi ehkä ollut kolmas ylitettävä, jos vähän aiemmin olisin ollut liikkeellä. #

Taskila-Herukka-välin asvaltointi oli Pateniemen yläkoulun risteyksen kohdalla tulossa, ja siitä opastettiin joko kiertämään tai ajamaan pengertä pitkin. Valitsin penkereen, koska kun en Pateniemessä ole paljon tuon reitin ulkopuolella ajellut, niin olisi mennyt puhelimen kanssa navigoinniksi sitten. #

Se uusi päällyste siinä on kyllä aivan unelmien täyttymys, pyörän rullaus siinä ihan buttery smooth, niin kuin MKBHD sanoisi. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join seitsemän kupillista kahvia ja jatkoin kotiverkon säätämistä. #

Ambulanssin ääni kuului neljän maissa, vainajalle se näköjään oli soitettu#

Viihdekulutus #