Nousin 9.00, ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni pyöräilin Verkkokauppaan. +14, pilvistä, vettä tihkutti, eikä olisi huvittanut, mutta sinne on niin huonot julkiset yhteydet, että säästä huolimattakin helpompi pyöräillen mennä. #

Kotvasen jonotettuani tilasin hyllystä viimeisen siellä vielä olleen kampanja-A9:n. Tarjous oli kohtalaisen hyvä (349,00 €, norm. 417,90 €, vrt. hintakehitys)), ja vaikka Oneplus 6T:n olisin ehkä mieluummin ottanut, ne ovat yhä huomattavasti tuota kalliimpia, seiskan julkaisusta huolimatta. #

Pyöräilin kotiin. Taivas oli jo selkeytymässä. #

Kotona siirsin SIM-kortin Nexuksesta A9:ään, ja tein pikaisesti alkuasetukset, jonka jälkeen jätin sen latailemaan ja asentamaan päivityksiä. Sillä aikaa keitin ja pakastin riisipuuron ja silppusin salaatin. #

Söin päivällisen. Join kahdeksan kupillista kahvia ja jatkoin puhelimen asennusta. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Trimmasin parran ja kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #