Nousin 8.30. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni paistoin kaalikanan, sitten kävin Prismassa. +12, hyvin heikkoa tuulta, pilvetöntä. #

Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Puhdistin astianpesukoneen suodattimen. #

Muokkaukset

su 30. kesäkuuta 2019 19.22.00 ma 1. heinäkuuta 2019 17.56.53
Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua. Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua.
Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen.  Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Puhdistin astianpesukoneen suodattimen.