Nousin 8.30. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni paistoin kaalikanan, sitten kävin Prismassa. +12, hyvin heikkoa tuulta, pilvetöntä. #

Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Puhdistin astianpesukoneen suodattimen. #

Muokkaukset

su 30. kesäkuuta 2019 19.22.00 ma 1. heinäkuuta 2019 17.56.53
Muuttumaton: Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua. Muuttumaton: Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua.
Poistettu: Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen.  Lisätty: Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Puhdistin astianpesukoneen suodattimen.