Nousin 8.30. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni paistoin kaalikanan, sitten kävin Prismassa. +12, hyvin heikkoa tuulta, pilvetöntä. #

Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Puhdistin astianpesukoneen suodattimen. #

Muokkaukset #

2019-06-30 19.22.00 2019-07-01 17.56.53 #
Muuttumaton: Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua.Muuttumaton: Kotona jatkoin puhelimen säätämistä, sitten reitittimen, vanhan verkkolevyaseman ja samban kanssa tappelua.
Poistettu: Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Lisätty: Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Join seitsemän kupillista kahvia. Tyhjensin astianpesukoneen. Puhdistin astianpesukoneen suodattimen.

Viihdekulutus #