Nousin 7.55. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kuuntelin, että mikähän kone pihalla oikein ajelee, kun kuulosti joltain roska-auton ja lakaisukoneen sekoitukselta. En kuitenkaan tarkistanut. #

Salille lähtiessäni oli pihalla henkilönosturi (Dino 180XT II). Sen hydrauliikka se siellä oli hyrissyt. Maalari maalasi parvekkeita. #

Salilla tein takajalkoja ja alaselkää. Selässä oli hyvin voimaa, jaloissa huonosti. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Käväisin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Söin riisipuuron. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Hain häkkivarastosta USB-kaapelin ja taas yhden näytön. Maalari tyä miäs oli perustanut sinne käytävälle tukikohtansa, ja tuli tauolle kun olin siellä. #

Virittelin pöytäkoneen kaapeleita vähän paremmin yletyttäviin, ja kytkin ykkösnäytön USB-keskittimen koneeseen pitkästä aikaa. Sieltä keskittimestä löytyi Bluetooth-sovitinkin, jonka olin sinne joskus kytkenyt ja unohtanut. #

Säädin pyörän istuinta vähän alemmas, jos vaikka polkeminen vähemmän rasittaisi tuota nilkkaa. Se (vähä) kipeys (mitä vielä on) ilmenee nilkan ollessa äärilleen ojentuneena, niin kai se siten on ollut liian ojentuneena, eli pyörän poljin ala-asennossa liian kaukana lonkasta. #

Vein jätteitä molokiin. Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja nakkelin kaappiin. #

Ennusteen mukainen rankka vesisadekuuro alkoi. #

Lämmitin porkkanapapukanan. Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. #

Säädin Thinkpadia, jota eilisiltana kokeilin miniläppärin tilalle, ja omat kommervenkkinsä tässäkin. Mutta jaksaa pyörittää videoita, vaikka miniläppäriä vanhempi onkin, ja muutenkin jumalauta aivan käsittämättömän hyvä laite. They don’t make them like they used to. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.