Nousin 7.00. Hampaidenpesun ja aamuvenyttelyn jälkeen alkoi kuitenkin taas väsyttää, joten painuin takaisin pehkuihin, ja sain jopa nukutuksikin vielä. #

Nousin 9.00. Olisi vieläkin tehnyt mieli nukkua. #

Kävelin salille. Bertel Jungin alitus Kuivastielle oli pantu kiinni (jo eilen). Siitä oli kyltti Topeliuksenpuiston radanalituksen vierellä (josta sinne alitukselle mennään). #

Tein vatsalihakset ja olkapäät. Vatsalihaksissa oli kohtalaisesti voimaa, olkapäissä vähemmän. Avitin vieruskaveria hackin jalkatason säätämisessä, kun sen varsi oli vääntynyt vähän vinoon (jalkatason korkeussäädön varsi siis, ei vieruskaverin, ainakaan vielä ennen hackissa kyykkäämistä). #

Kävelin kotiin. Topeliuksenpuiston kentällä silmiinpistävän pieni ja harmaa pikkulintu, ehkä nuori västäräkki#

Kotona kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Aloittelin tämän kirjoittamista. Dokumentoin rautaa. #

Jääkaapin ovessa käppäili vihreä ötökkä, ehkä sentin mittainen. #

Vihreä kunelude ylhäältä, valkoisella pinnalla

Koivuherttalude, Neolygus contaminatus? Pari samannäköistä on Laji.fissä siksi tunnistettu: 1, 2. Tuskin tuokaan on menossa tyrkyttämään itseään patjan laidalla edelleen sinnikkäästi vaanimistaan jatkavalle hämähäkille#

Söin salaattia (kaupan coleslaw, johon lisäsin kaalinlopun ja majoneesia). Join viisi kupillista kahvia. #

Kytkin tähän pöytäkoneeseen kakkosnäytöksi viikonloppuna varastosta hakemani näytön. Alun perin aioin tuon miniläppärin näytöksi, mutta miniläppärin tehot eivät enää riitä nykyisten videoiden toistamiseen. #

Pitää ehkä viimein hommata Raspberry Pi, ja siinä on sitten HDMI, jota taas tässä Dellin ikäisekseen muutoin hyvässä ja monitoimintoisessa Ultrasharpissa ei ole. Komposiittitulo olisi, mutta en ala analogisignaalien kanssa millekään. Kytkin näytön pöytäkoneeseen nyt HDMI-DVI-sovittimella, joten sellainenkin olisi, mutta sitten Raspin äänet pitäisi johtaa erikseen analogireiästä vahvistimeen, jollaista ei ole. #

Viihdekulutus #