Heräsin joskus alkuyöstä, ja jostain syystä aivoni fiksautui muistelemaan, mistä sanoista DTM:n kirjaimet olivatkaan. Dance To Music? Drink Till Morning? (Ei ihmekään, ettei vastausta löytynyt, kun veikkausten taso oli tällainen.) #

Kun viimein taas nukahdin, näin unta, että olin jossain isossa laitoskeittiössä töissä, ja ajattelin jo siinä unessa, että kun edes joskus saisi öisin levätä. #

Nousin 7.35. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein raskaan jalkatreenin (sykemittarin mukaan, edelleen kuitenkin nivelrikkoisen kevennetyillä liikkeillä vain). Yläkerrassa oli melkoisen tukalat oltavat, kun sen jäähdytys on yhden surkean ilmalämpöpumpun varassa. Alakerran uudet isot ilmastointikoneet sen sijaan pitävät olot siellä siedettävinä. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. +20, aurinkoista, heikkoa tuulta. Löysin Kissankl-väylän pientareelta ihmeitätekevän medaljongin#

Hopeanvärinen ihmeitätekevä medaljonki vasemman käden etusormen ja peukalon välissä, etupuoli (Neitsyt Maria) Hopeanvärinen ihmeitätekevä medaljonki vasemman käden etusormen ja peukalon välissä, takapuoli (risti)
Takapuolella T ja M. Etupuoleltaan neitsyt lienee sitten se D.

Aika suolaista hintaa nuista vissiin joskus pyydetään, ainakin, jos ovat hopeaa tai kultaa. Tämä tuntuu sen verran heppoiselta, etten usko arvometalliksi, vaikken kyllä paljon mitään koruista tiedäkään. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia ja tutkin verkkolevyasemakoneen automaattisammutus- ja käynnistysmahdollisuuksia. #

Lämmitin porkkanapapukalapihvit. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Kävin pyöräillen mutkan kautta Prismassa. Nallikarissa ihkä ihan vähän vähemmän porukkaa kuin eilen. #

Kerkesin kotiin sopivasti seurailemaan, kun Apollo laskeutui taivaasta. #

Viihdekulutus #