Tuuletin koko yön, ja sain huonelämpötilan alle 25 asteen, kun se eilen oli 27. Nukuin ihan hyvin, ja vaikka aamuyöstä näinkin taas niitä ”olen niin väsynyt, etten jaksa avata silmiäni tai liikkua” -unia, niin niissä ei onneksi ollut mitään uhkia vaanimassa, joten tuo unihalvaus oli vain pieni kiusa. #

Nousin 8.00. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvästi. Lopuksi venyttelin, rullasin ja palloilin tunnin, sitten kävelin kotiin. Pelkäsin mormonien olevan yhtä aikataulutettuja kuin minä, mutta ei niitä onneksi näkynyt. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia ja koodasin. #

Söin riisipuuron. #

Suunnittelin pyöräilyä, mutta nilkka tuntui vähän jähmeältä, niin en sitten riskeerannut. Tukalan kuumakin siellä kyllä on, eikä tuullut yhtään kun kävin viemässä banaanikärpäspotentiaalista biohasardijätettä molokiin. #

Kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #