Nousin 7.55. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni kävin pyöräilemässä vastapäiväkierroksen. Ajoin nyt sieltä kasarmialueen kautta. Eihän siellä enää mitään merkkejä entisestä käytöstä ollut, ainakaan siellä eteläpäässä josta pikaisesti läpi koukkasin. Hienoa, modernia kaupunkilähiöaluetta vain. Isot asvalttikentätkin oli ilmeisesti sovitettu suoraan palveluiden käyttöön, tai ainakin komea monitoimitalo vastapäätä kauppakeskusta, ja niiden väli varsin avara.  #

Siitä lähti sitten se Raitotien viertä kulkeva reitti, ja jessus että oli hyvä ajettava! Tasainen ja leveä. #

Siinä varrella oli penkereeltä kömpimässä iso toukka. Luulin sitä ensin matokarkiksi, kun se oli niin räikeän punainen, mutta sehän liikkui. Veikkaan puuntuhoojan toukaksi: ”jopa kymmensenttinen, selkäpuolelta lihanpunainen ja kyljistään kellertävä toukka on hyvin tavallinen näky kun täysikasvuiset toukat lähtevät etsimään koteloitumispaikkaa.” #

+18, enimmäkseen pilvistä, ja muutamin paikoin ripsi vähän vettä. Tuuli aika navakasti etelästä, mutta ehkä sen ansiosta itikoitakaan ei juuri ollut; vain Kissankl-väylällä pari pientä parvea. Isompia mötiäisiä tai mitä lie kuoriaisia sitten kyllä napsahteli naamaan tuon tuostakin.  #

Palatessani kävin Linnanmaan Prismassa. Jos oikein laskin, niin tuo Hiukkavaaran koukkaus tekikin vain ehkä noin kilometrin lisää normaalimatkaan. Mutta ehdottomasti aion ajaa jatkossa sieltä kautta, vaikka oli sielläkin pari ylitettävää autotietä, niin kuin Vaalantien varrella, jota kautta olen tähän saakka ajanut. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Keitin ja pakastin ensi viikon riisipuuron ja paistoin kaalikanan. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Ulkona alkoi sataa kunnolla. #

Join kolme ja puoli kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Säädin kotiverkon koneita. #

Vein sateenvarjon suojassa biojätteet molokiin. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Keitin 2 kg pottuja. #

Viihdekulutus #