Nousin 6.15, ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +7, heikkoa tai kohtalaista tuulta, melkein pilvetöntä. Pysähdyin heti saaressa vaihtamaan kynsikkäät sormikkaisiin, mutta sen jälkeen tarkeni sitten ihan hyvin pelkkä poolo välikertana. #

Aika vähän ihmisiä, mutta olinkin taas vähän aikaisemmin liikkeellä kuin viime aikoina. Nallikarissakin sain ajella ypöyksin kuin omistaisin paikan. #

Poikkimaantien sillan päässä meinasin ajaa koiran päälle, kun se syökäisi tielle laidasta, kuulokepäiseltä omistajaltaan. Hätäjarrutus kuitenkin tehosi, onnettomuudelta vältyttiin, omistaja pahoitteli, minä samoin, ja sitten matka jatkui. #

Heikinharjun ja Auranmajan välillä metsässä pari metsäkanalintua, veikkaan riekoiksi. En koskaan erota niitä lajeja toisistaan, jos yksilöt ovat naaraita, eivätkä mitenkään erityisen isoja tai pieniä. Kameraankin toinen tarttui, mutta näyttää lähinnä rastaalta siinä. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Koodasin. Doksasin rautaa. #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin ajamassa myötäpäiväkierroksen. +10, tuuli hieman heikennyt. #

Mallunpolun päässä fasaanikukko. Suunnilleen aamuisten kanalintujen kohdalla oli jäniksenraato, jota en siinä aamulla ainakaan huomannut. Aika tuoreen näköinen, mutta vähän jäljellä, takakoivet lähinnä. #

Puhti oli aika vähissä, ja viimeinen kolmannes oli tuskaisa. Pysähdyin kuitenkin vielä ostamaan K-supermarketista lisää evästä, jotta ainakin ensi yön nälkäkuolematta selviytyisin. Automaattikassa kutsui myyjän paikalle ”satunnaistarkastusta” varten. Myyjiä ei näkynyt, mutta vartija kävi ihmettelemässä sitä. Vaikutti ettei ihan tiennyt mitä sen kanssa pitäisi tehdä, mutta kuittasi kuiten pois. #

Kadehdin saaren lintutornissa tönöttäviä, ja ajattelin, että jospa ensi viikonloppuna kävisin itsekin vain kevyellä kävelyretkellä siellä. Ainakin nyt tuntuisi aivan jumalan armolta, ettei kotiin palatessa tarvitsisi jännätä, että tuuperrunko portaissa, tai suihkussa käydessä miettiä, että uskallanko kyykistyä, kun en ole varma, pääsenkö sieltä enää ylös. #

Mutta tänään ei ollut pää kipeä! Aamulla vähän, mutta pyöräillessä ei enää, eli päinvastoin kuin tähän saakka. #

Viihdekulutus #