Nousin 8.09. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Ajelin myötäpäivälenkin alkua tallille asti ja sieltä Kuivasjärven rannan kautta (reittiä, jota en muistaakseni ole aiemmin ajanut) Prismaan. Ostin nipun Catmandoo-sukkia (mustia, 7,95 €) ja nipun House-boksereita (mustia, 9,95 €). #

Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Vastailin gallupeihin. Alan vissiin olla jo täysin irti normojen maailmasta, kun nuissa kyselyissä menee parhaillaan ensin jotain 5-6 yritystä, joista minut hylätään sopimattomana pelkkien perustietojen perusteella, ja nytkin se viimeinen, johon viimein kelpasin, käsitteli onnittelukorttien ostamista, johon saatoin vastailla vain että ”en koskaan” (osta) ja ”en tiedä” (näistä mitään). #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Kartoitin valosaastekuvia. Detroit, Canada#

Kävin suihkussa. #

Koodasin. #

Muokkaukset #

2019-10-11 17.55.06 2019-10-12 15.36.43 #
Muuttumaton: Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa.Muuttumaton: Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa.
Poistettu: Ajelin myötäpäivälenkin alkua tallille asti ja sieltä Kuivasjärven rannan kautta (reittiä, jota en muistaakseni ole aiemmin ajanut) Prismaan. Ostin nipun <a href="https://www.catmandoo.fi/products/crew-3-pack-urheilusukat">Catmandoo-sukkia</a> (mustia) ja nipun <a href="https://www.prisma.fi/fi/prisma/house-miesten-bokserit-3-pack-190h071802">House-boksereita</a> (mustia). Lisätty: Ajelin myötäpäivälenkin alkua tallille asti ja sieltä Kuivasjärven rannan kautta (reittiä, jota en muistaakseni ole aiemmin ajanut) Prismaan. Ostin nipun <a href="https://www.catmandoo.fi/products/crew-3-pack-urheilusukat">Catmandoo-sukkia</a> (mustia, 7,95&#160;€) ja nipun <a href="https://www.prisma.fi/fi/prisma/house-miesten-bokserit-3-pack-190h071802">House-boksereita</a> (mustia, 9,95&#160;€).
Muuttumaton: Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria.Muuttumaton: Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.