Nousin 8.09. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Ajelin myötäpäivälenkin alkua tallille asti ja sieltä Kuivasjärven rannan kautta (reittiä, jota en muistaakseni ole aiemmin ajanut) Prismaan. Ostin nipun Catmandoo-sukkia (mustia, 7,95 €) ja nipun House-boksereita (mustia, 9,95 €). #

Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Vastailin gallupeihin. Alan vissiin olla jo täysin irti normojen maailmasta, kun nuissa kyselyissä menee parhaillaan ensin jotain 5-6 yritystä, joista minut hylätään sopimattomana pelkkien perustietojen perusteella, ja nytkin se viimeinen, johon viimein kelpasin, käsitteli onnittelukorttien ostamista, johon saatoin vastailla vain että ”en koskaan” (osta) ja ”en tiedä” (näistä mitään). #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Kartoitin valosaastekuvia. Detroit, Canada#

Kävin suihkussa. #

Koodasin. #

Muokkaukset

pe 11. lokakuuta 2019 17.55.06 la 12. lokakuuta 2019 15.36.43
Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa.
Ajelin myötäpäivälenkin alkua tallille asti ja sieltä Kuivasjärven rannan kautta (reittiä, jota en muistaakseni ole aiemmin ajanut) Prismaan. Ostin nipun <a href="https://www.catmandoo.fi/products/crew-3-pack-urheilusukat">Catmandoo-sukkia</a> (mustia) ja nipun <a href="https://www.prisma.fi/fi/prisma/house-miesten-bokserit-3-pack-190h071802">House-boksereita</a> (mustia).  Ajelin myötäpäivälenkin alkua tallille asti ja sieltä Kuivasjärven rannan kautta (reittiä, jota en muistaakseni ole aiemmin ajanut) Prismaan. Ostin nipun <a href="https://www.catmandoo.fi/products/crew-3-pack-urheilusukat">Catmandoo-sukkia</a> (mustia, 7,95&#160;€) ja nipun <a href="https://www.prisma.fi/fi/prisma/house-miesten-bokserit-3-pack-190h071802">House-boksereita</a> (mustia, 9,95&#160;€).
Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. Kotona söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria.

Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.