Nousin 6.17. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille, ja poljin raskaan sisäpyörätreenin. Vaikea sanoa miten tuo vertautuu aiempiin, eikäku eipäs ole, onhan mulla dataa: toukokuun lopulla näemmä viimeksi polkenut, ja silloin 1221 kcal, keskimäärin 144 bpm (max 173), tänään 1293 kcal, keskimäärin 151 bpm (max 174). #

Vielä viimeisessäkin osiossa jaksoin tänään polkea melko täysiä. Sen jälkeen oli kyllä sitten jalat ihan loppu, hyvä että tolpillani pysyin kun pyörän satulasta nousin. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron (joku oli varannut, mutta sitten perunut, ja siihen rakoon sopivasti sain oman aikani). Kävin suihkussa sitten vein pyykit pyörimään. #

Söin riisipuuron. Kiristelin laverin jalat. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Kävin pyörällä Prismassa. Catmandoon nelikolmoset sukat olivat vähän liian isot, kuten pelkäsinkin, mutta muuten mukavat. Mutta kun koot menevät 34-42 ja sitten 43-46, niin mistä sopiva 42,5-kokoiselle jalalle? #

Leivoin ja paistoin pizzan. Sovelsin Semperin reseptiä pellin täyttämiseksi: vähän vajaa 5 dl jauhoja, 1 tl suolaa, 1 tl leivinjauhetta, 10 g kuivahiivaa, 2 dl vettä, 3 rkl öljyä. Vähän enemmänkin olisi nesteitä voinut käyttää, meinasi jäädä vähän muruiseksi. Paistoin 15 minuuttia. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Join 5 kupillista kahvia. Jatkoin valosaastekartoitusta. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Kävin pyöräilemässä. Ajelin tallille ja sieltä Auranmajan tienalituksen liepeille, sitten takaisin ja kävin Prismasta salmiakkisuklaata. Ei ehtinyt tulla kunnolla pimeäkään ennen kuin olin takaisin Linnanmaalla, mutta vähän huono oli ajella, kun oli niin sumuista, että sen takia ei silmälasipäissään nähny oikein mittään. Ja noin puolet muista kulkijoista ihan pilkkopimeitä. #

Muuten kyllä hyvä keli ja mukava ajella. Jos joku ilta olis kuivempaa niin voisin ajella enemmänkin. #

Viihdekulutus #