Näin unta, jossa pyysin LTT:n Linusta selittämään nestejäähdytyksen toimintaperiaatteen. #

Nousin 5.55. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Poljin ihan hyvät poljennot taas. Aloitin kylläkin niin kovaa, että meinasin nyt sipata jo toiseksi viimeisessä osiossa. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Siellä oli lattialla korissa jonkun toisen pyykkejä. Kuivausrummussa oli takki, ja sihti putsaamatta. #

Pesin silmälasit, vesipullon, sykevyön ja -rannekkeen, sitten söin riisipuuron. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Tyhjensin syötteenlukijaa. Koodasin. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Söin päivällisen. Join 5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä. -5, heikkoa tuulta, lumisadetta. Palatessani kävin Prismassa ja viinakaupassa. Nyt sain sieltä polkupyöräpullon#

Pääsin The Teacher’s Petin (tähänastisten jaksojen) loppuun. Raivostuttava juttu! Poliisin tunarointiakin pahemmin minua tässä ärsytti uhrin läheisten suhtautuminen. Vain isäukko uskalsi sanoa ”the bastard’s done ’er in”, ja sitäkin muut kävivät hyssyttelemään, ettei noin tohi sannoo. Prioriteetit niin pahasti vinksollaan, ettei kummakaan, ettei Lynette-poloinenkaan kyennyt myöntämään pahuutta kodissaan. #

Australialainen laki ja oikeus on kyllä sekin omanlaisensa horror show#

Onneksi sentään muutamia sankareita tuohonkin tarinaan mahtui, sekä läheisissä että viranomaisissa. #

Sarjan taustalla oli melkoisen perinpohjaista tutkimusta, mutta podcastiksi tämä oli kyllä minusta aika huonosti toimitettu. Asioissa pompittiin eestaas, samoja asioita jauhettiin monta kertaa. Samoja sitaattejakin pyöritettiin uusintoina paikoissa, joissa yksinkertainen viittaus aiempaan olisi riittänyt ihan hyvin. #

Yksittäisillä jaksoilla ei lisäksi tuntunut olevan mitään jaksokohtaista teemaa, eikä löyhän kronologian lisäksi koko sarjallakaan ollut oikein mitään progressiota, vaan kaikki oli vain samanlaista muodotonta massaa. #

Viihdekulutus #