Nousin 7.24. Väsytti vähän vähemmän kuin eilisaamuna. #

Kävelin salille. Siellä oli porukkaa nyt normaalisti, eli paljon vähemmän kuin eilen. Tein vatsalihakset ja olkapäät. Olkapäät tuntuivat heikoilta. Loppuvenyttelyn jälkeen venytin ja rullasin vielä oikeaa etureittä, joka ollut omituisesti kireänä jo pitemmän aikaa. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Debugasin WP:n lukituslisäosan pykimistä. Se on lukinnut IP-osoitteeni ulos pari kertaa tässä ehkä puolen vuoden sisällä, viimeksi tänään. Lisäksi se ei sitten kuitenkaan jostain syystä näytä IP-osoitettani käyttöliittymässään, josta sen lukituksen voisi purkaa. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, pelasin vapaakenttää ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Viihdekulutus #