Näin taas vilkkaita unia, ja ajatukset olivat ylikierroksilla hereillä käydessänikin niin, että oli vaikea palata uneen. Jossain vaiheessa päähän pätkähti englannin sana tort, ja sitten koko loppuyön aivo yritti muistella, että mitä se tarkoitti (keksimättä). #

Nousin 6.20. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein raskaan jalkatreenin. Kävelin kotiin. #

Söin riisipuuron, sitten kävin Prismassa. Kolautin maitopurkin automaattikassan tasolta maahan, mutta se ei onneksi hajonnut. Kassa hylkäsi korttitapahtumani pari kertaa, ja vasta toisen hylsyn jälkeen raotin kuuloketta sen verran, että tukihenkilö sai kerrottua, että korttipääte haluaa korttisyötön ja PIN-koodin. Korttipääte ei sitä itse osaa jostain syystä kertoa. #

Kotona kävin suihkussa, sitten leivoin ja paistoin jauhelihapihvit, lämmitin porkkanapapukalapihvit, kuorin ja raastoin kilon porkkanoita ja söin päivällisen. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Päivitin Wordpressit ja sitten korjasin päivityksen rikkomaa (omaa) koodiani. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Viihdekulutus #