Näin unta, että jouduin sanaharkkaan jonkun vanhan jääkiekkoilijan kanssa, kun yritin etsiä puhelimellani Googlesta jotain tärkeää asiaa, ja se kiekkomies jupisi jotain näyttöön liimautuneista sukupolvista. #

Heräsin joskus kuuden maissa, nenä taas aika tukkoisena, enkä sen jälkeen nukkunut oikein hyvin. #

Nousin 8.15. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni kuorin, raastoin, paistoin ja pakastin 4 kiloa porkkanoita tomaattimurskan kanssa, ja silppusin salaatin. Jälkimmäinen 2 kiloa porkkanoita meni raastimessa jostain syystä siivuiksi, kun en ollut tarkkana sen kanssa. Siinä on samassa terässä raastin ja siivutin, mikä on huono ratkaisu. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Vein jätteitä molokiin. Portaikon alaoven lukko oli taas jäätynyt jumiin, mutta aukiasentoon onneksi. #

Söin porkkanaraastetta. #

Koodasin. #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Illalla kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #