Nousin 7.09. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Numerolukko temppuili jo eilen, mutta silloin sain sen vielä kotona toimimaan. Nyt se kuitenkin hajosi osiinsa. Käytin pelkkää salpaa (vai mikä sen kaariosan nimi nyt onkaan) sitten vain. #

Salin pukuhuoneessa on lukkopankki, ja sattumalta niitä tyhjennetään huomenna, josta syystä seinällä on ollut kehotus jättää toinen telineistä tyhjäksi. Teline on siitä huolimatta ihan täynnä, joten epäilemättä siinä olisi ihan joutilaita lukkoja, mutten tohtinut ruveta kokeilemaan mikä niistä irtoaisi helpolla koodilla (000, 007, 123, 313, 666). #

Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvästi, sitten lihashuoltoa kolmisen varttia. #

Kävelin kotiin. #

Radanalituksessa kaljaa kittaava ukko kysyi ikääni, ja kertoi itse olevansa yhdeksänkymppinen. Näytti kyllä pikemminkin myöhäiskeski-ikäiseltä. #

Söin hirssipuuron, sitten kävin Prismassa. Ostin (mm.) uuden numerolukon, hobeisen Habon. Ihan saman näköinen rakenteeltaan kuin entinenkin, saa nähdä sitten miten kauan kestää. En kylläkään muista miten vanha tuo entinenkään oli. Useampia vuosia kuitenkin vähintään, ehkä kymmenenkin. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Vastailin gallupeihin, sitten aloittelin tämän kirjoittamista. #

Pötköttelin, pelasin vapaakenttää ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Muokkaukset #

2019-11-14 19.15.28 2019-11-14 19.31.59 #
Muuttumaton: Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvästi, sitten lihashuoltoa kolmisen varttia.Muuttumaton: Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvästi, sitten lihashuoltoa kolmisen varttia.
 Lisätty: Kävelin kotiin.
 Lisätty: <a href="https://www.openstreetmap.org/#map=15/65.0357/25.4534">Radanalituksessa</a> kaljaa kittaava ukko kysyi ikääni, ja kertoi itse olevansa yhdeksänkymppinen. Näytti kyllä pikemminkin myöhäiskeski-ikäiseltä.
Poistettu: Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron, sitten kävin Prismassa. Ostin (mm.) uuden numerolukon, <a href="https://habo.com/fi/valikoima/lukot-ja-turvallisuus/riippulukot-koodilla/riippulukko-habo-17349">hobeisen Habon</a>. Ihan saman näköinen rakenteeltaan kuin entinenkin, saa nähdä sitten miten kauan kestää. En kylläkään muista miten vanha tuo entinenkään oli. Useampia vuosia kuitenkin vähintään, ehkä kymmenenkin. Lisätty: Söin hirssipuuron, sitten kävin Prismassa. Ostin (mm.) uuden numerolukon, <a href="https://habo.com/fi/valikoima/lukot-ja-turvallisuus/riippulukot-koodilla/riippulukko-habo-17349">hobeisen Habon</a>. Ihan saman näköinen rakenteeltaan kuin entinenkin, saa nähdä sitten miten kauan kestää. En kylläkään muista miten vanha tuo entinenkään oli. Useampia vuosia kuitenkin vähintään, ehkä kymmenenkin.
Muuttumaton: Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Vastailin gallupeihin, sitten aloittelin tämän kirjoittamista.Muuttumaton: Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Vastailin gallupeihin, sitten aloittelin tämän kirjoittamista.

Viihdekulutus #