Nousin 7.22. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein rintaa, pohkeet ja takareidet, ja lopuksi tunnin lihashuoltoa. Joku oli kaatanut kunnon lammikon jotain venyttelyalueelle, ja sitten heittänyt patjan sen päälle, älypää. Ainakin toivon, että neste oli kaatunut jostain, eikä karannut. Mainitsin siitä siivoojalle. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä ja Prismassa. Nollakeli taas, ja liukasta vieläkin, mutta hiekotus oli jo aika kattavaa. Talvipimeä yllätti jalankulkijan jo puoli kolmen maissa, en ollut varannut ledejä mukaan. #

Kuuntelin Hunting Warheadin loppuun. Sankarihakkeri tässäkin, tosin vain alkupään jaksoissa sivuosassa. #

Panin riisitattarin kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen, sitten aloittelin tämän kirjoittamista. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Viihdekulutus #