Nousin 5.21. Väsytti vähän, mutta parempi nousta vähällä kuin nukahtaa ja yrittää sitten nousta väsyneempänä. #

Kävelin salille. (Garminin aamuvirkku-lätkä ansaittu.) #

Poljin kovan sisäpyöräilyn. Garminin mukaan tosin vain 2/3 edellisen, Polarin mittaaman suorituksen kulutuksesta, mutta ties miten kauan se Polarin vyö oli jo valhetellut. #

Kahva-antureita ei kuitenkaan pyörässä olekaan, vaan nähtävästi se pyörän mittarin analogiseksi nimittämä mittari olikin Polarin vyön signaali. Ja jostain syystä se ei löytänyt Garminin vyötä ollenkaan. Rannekkeen näki kyllä, muttei siihenkään saanut yhteyttä muodostettua. #

Ranneke sen sijaan näki pyörän anturit (syke, teho jne.) ja lisäilin tietysti kaikki heti sinne dataa keräilemään. #

Kävelin kotiin. Tulin just suihkusta, kun huoltomies rimpautti ovikelloa. Ja se oli kuulemma kerennyt kävästäkin jo aamulla, mutta oli tullut kutsu toisaalle välissä. Tähän mennessä vaikutelmat uudesta huoltofirmasta ainakin erittäin positiiviset! Edellisiähän sai odotella päivä-, joskus viikkokausia. #

Termostaattien vaihdon jälkeen kamarin patteri toimii nyt taas oikein, sieltä oli jotain vikaakin löytynyt. Kylppärin patterista ei vikaa löytynyt, mutta termostaatti siihenkin nyt kuitenkin vaihdettiin. #

Söin riisipuuron. Leikkasin parran. Vein jätteitä molokiin, sitten käppäilin kaupungille. En ollut painanut kohteen osoitetta mieleeni, eikä mukana ollut SIM-korttia, joten piti käydä Valkean avoimessa verkossa tarkistamassa. Sitten löysin perille Oulun Kuvaan, jossa ammattimainen ja ystävällinen kuvaaja räpsi passikuvat (vieläpä keskustan tarjouksista edullisimmalla hinnalla). #

Sieltä kävelin Linnanmaan Prismaan ja postitin Amazonin palautuspaketin, taikka maksikirjeenä se meni (13,50 €). Ostin ruokaa ja sitten kävelin kotiin. #

+2, mutta tuulista ja sateista ja liukasta. #

Kotona kävin uudestaan suihkussa, ja totesin, että kylppärin patteri ei lämpene nyt enää ollenkaan. Raportoin sen heti huoltoon. #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia ja debugasin koodia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Tutkin Garminin keräämää dataa. Hoitelin sekalaisia pieniä hommia. #

Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa. #

Muokkaukset #

2020-01-08 19.28.47 2020-01-09 08.21.20 #
Muuttumaton: Termostaattien vaihdon jälkeen kamarin patteri toimii nyt taas oikein, sieltä oli jotain vikaakin löytynyt. Kylppärin patterista ei vikaa löytynyt, mutta termostaatti siihenkin nyt kuitenkin vaihdettiin.Muuttumaton: Termostaattien vaihdon jälkeen kamarin patteri toimii nyt taas oikein, sieltä oli jotain vikaakin löytynyt. Kylppärin patterista ei vikaa löytynyt, mutta termostaatti siihenkin nyt kuitenkin vaihdettiin.
Poistettu: Söin riisipuuron. Vein jätteitä molokiin, sitten käppäilin kaupungille. En ollut painanut kohteen osoitetta mieleeni, eikä mukana ollut SIM-korttia, joten piti käydä Valkean avoimessa verkossa tarkistamassa. Sitten löysin perille Oulun Kuvaan, jossa ammattimainen ja ystävällinen kuvaaja räpsi passikuvat (vieläpä keskustan tarjouksista edullisimmalla hinnalla). Lisätty: Söin riisipuuron. Leikkasin parran. Vein jätteitä molokiin, sitten käppäilin kaupungille. En ollut painanut kohteen osoitetta mieleeni, eikä mukana ollut SIM-korttia, joten piti käydä Valkean avoimessa verkossa tarkistamassa. Sitten löysin perille Oulun Kuvaan, jossa ammattimainen ja ystävällinen kuvaaja räpsi passikuvat (vieläpä keskustan tarjouksista edullisimmalla hinnalla).
Muuttumaton: Sieltä kävelin Linnanmaan Prismaan ja postitin Amazonin palautuspaketin, taikka maksikirjeenä se meni (13,50 €). Ostin ruokaa ja sitten kävelin kotiin.Muuttumaton: Sieltä kävelin Linnanmaan Prismaan ja postitin Amazonin palautuspaketin, taikka maksikirjeenä se meni (13,50 €). Ostin ruokaa ja sitten kävelin kotiin.
Muuttumaton: Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia ja debugasin koodia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Tutkin Garminin keräämää dataa. Hoitelin sekalaisia pieniä hommia.Muuttumaton: Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia ja debugasin koodia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Tutkin Garminin keräämää dataa. Hoitelin sekalaisia pieniä hommia.
 Lisätty: Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa.

Viihdekulutus #