Nousin 8.07. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät. Porukkaa oli jo selvästi vähemmän kuin eilen. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Ilmoitin huoltoon kamarin lämpöpatterista. Piti taas viime yönä pitää ikkunaa auki pystyäkseni nukkumaan. Mainitsin samalla kylppärin patterista, joka puolestaan ei lämpene kunnolla. Viimeistäedellisen huoltofirman ukkelihan ei sille osannut paljon mitään tehdä#

Hain Salen Postnord-automaatista Amazonin jälkilähetyksen. Testasin pohjevenyttimen ja asensin älylampun, sitten pähkäilin vahvistimen palautusta. #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin lähikirjastossa tulostamassa Amazonin palautusläpyskäpumaskan. Ihan helvetin liukasta ulkona, kun olin nastattomissa siltä varalta, että kirjastoon ei saa mennä nastoilla. #

Tulostus-as-service toimi oikein sujuvasti, joskin Amazonin pumaskan osoite oli niin järjettömän pitkä, että sen siirto piti juonia etukäteen oman webpalvelimen kautta, jottei tarvitsisi kirjautua mihinkään. Mukava ja reipas kirjastoneiti tervehti heti ovesta tultuani, ja antoi ohjeet (jotka olin jo netistä etukäteen lukenut, mutta varmistin vielä). #

Käärin vahvistimen takaisin pakkaukseensa niin hyvin, että varmasti pääsee kolhimattomana roskiin. Liimasin laput, mutta lähetyspalvelun valinta jäi epäselväksi (lähetyksen ensimmäinen erä tuli Postin kautta, jälkimmäinen Postnordin), joten tiedustelin sitä Amazonin asiakaspalvelusta. ”You should receive a response from one of our associates within 12-24 hours.” #

No meni hädin tuskin tuntia, kun jo ystävällinen aspaviesti kertoi että valitse (vapaasti) edullisin ja helpoin lähetyspalvelu, ja säästä kuitti, ja sitä vastaan sitten hyvitetään lähetyskulut. #

Viihdekulutus #