Nousin 8.38. Ei väsyttänyt kovin paljon, mutta olisi tehnyt mieli nukkua vieläkin. #

Aamupuuron syötyäni kävin kävelyllä. +1, liukasta, pilvistä. Kiersin vasiten Raitotien kautta, vähän matkaa entistä pyörälenkin reittiä. Olisi siellä pyörälläkin varovasti ajaen pystyssä pysynyt, ja jotkut näkyivät yrittävänkin, muttei mikään pyörälenkkikeli läheskään kuitenkaan (nastattomille pyörille ainakaan). #

Kuuntelin Radioteatterin Maata etsimässä -sarjan (1982) loppuun (mm.). Siinä oli paljon hyviä ja kiinnostavia elementtejä (erityisesti eriasteisista ja -tyyppisistä tekoälyistä tykkäsin, ja näiden mutkikkaasta suhteesta ihmishahmoihin), ja tuotanto (ikäisekseen) enimmäkseen ihan hyvä tällaiseksi kepeähköksi tieteisseikkailuksi. Omituisia jatkuvuusbugeja kuitenkin, joista ärsyttävimmät hahmojen kehityksessä (jossa varsinkin loppua kohden poukkoiltiin melkoisesti). #

Kotona kävin suihkussa, söin salaattia ja sitten käväisin taas lähikirjastossa tulostamassa pari liuskaa vikapää-SSD:n palauttamista varten. Pakkasin SSD:n valmiiksi, sitten aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin päivällisen. Järjestelin podcasteja. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Unohdin näköjään julkaista tämän, joten väärennän taas julkaisuajankohdan (kun se oikeasti on nyt 14. päivä klo 12.51). #

Muokkaukset #

2020-02-11 19.07.44 2020-02-14 12.52.15 #
Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin.Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin.
 Lisätty: Unohdin näköjään julkaista tämän, joten väärennän taas julkaisuajankohdan (kun se oikeasti on nyt 14. päivä klo 12.51).

Viihdekulutus #