Nousin 8.38. Ei väsyttänyt kovin paljon, mutta olisi tehnyt mieli nukkua vieläkin. #

Aamupuuron syötyäni kävin kävelyllä. +1, liukasta, pilvistä. Kiersin vasiten Raitotien kautta, vähän matkaa entistä pyörälenkin reittiä. Olisi siellä pyörälläkin varovasti ajaen pystyssä pysynyt, ja jotkut näkyivät yrittävänkin, muttei mikään pyörälenkkikeli läheskään kuitenkaan (nastattomille pyörille ainakaan). #

Kuuntelin Radioteatterin Maata etsimässä -sarjan (1982) loppuun (mm.). Siinä oli paljon hyviä ja kiinnostavia elementtejä (erityisesti eriasteisista ja -tyyppisistä tekoälyistä tykkäsin, ja näiden mutkikkaasta suhteesta ihmishahmoihin), ja tuotanto (ikäisekseen) enimmäkseen ihan hyvä tällaiseksi kepeähköksi tieteisseikkailuksi. Omituisia jatkuvuusbugeja kuitenkin, joista ärsyttävimmät hahmojen kehityksessä (jossa varsinkin loppua kohden poukkoiltiin melkoisesti). #

Kotona kävin suihkussa, söin salaattia ja sitten käväisin taas lähikirjastossa tulostamassa pari liuskaa vikapää-SSD:n palauttamista varten. Pakkasin SSD:n valmiiksi, sitten aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin päivällisen. Järjestelin podcasteja. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Unohdin näköjään julkaista tämän, joten väärennän taas julkaisuajankohdan (kun se oikeasti on nyt 14. päivä klo 12.51). #

Muokkaukset

ti 11. helmikuuta 2020 19.07.44 pe 14. helmikuuta 2020 12.52.15
Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin.
  Lisätty: Unohdin näköjään julkaista tämän, joten väärennän taas julkaisuajankohdan (kun se oikeasti on nyt 14. päivä klo 12.51).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.