Nousin 7.58. Ei väsyttänyt juurikaan, mutta olisi taas tehnyt mieli vielä nukkua vaikka kuinka. #

Kävelin salille. Poljin FTP-testin, ja sen jälkeen tein vielä kevennetysti vatsalihakset. #

Sain testistä 10 % aiempia, automaattimittauksia huonomman tuloksen (”Kohtalainen” 2,52 W/kg, kun hyvän raja on 2,79). Paukkuja paljon kovempaankin polkemiseen olisi nyt ollut, mutta kun testiohjelma nimenomaan käski pysyttelemään tietyllä tehoalueella, niin kaikki keskittyminen haaskautui siihen, kun se neula seilasi eestaas, yli ja ali. #

Ohjelma alkoi lämmittelyllä (pituus vapaavalintainen, suositus 10-20 minuuttia), ja sen jälkeen oli kolme viiden minuutin mittausosiota. Ensimmäisessä tehoalueen alaraja oli jossain 175 W:n paikkeilla, viimeisessä taisi olla päälle 200 W. Testin piti olla 20 minuuttia pitkä, mutta eihän siitä mitenkään tule 10-20 minuutin lämmittelyllä ja kolmella viisminuuttisella osuudella sen mittainen. Oletin siksi, ettei lämmittelyä lasketa ollenkaan, ja että tulossa on vielä neljäs 5 minuutin osuus, mutta olin siis lopulta säästelly nekin tehot ihan turhaan. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin postittamassa vika-SSD:n ja Prismassa. Nollakeli, liukasta edelleen, pilvistä. #

Kotiin palatessani oli kypärä- ja valjasmiehiä tekemässä kattotutkimuksia tässä kohdalla. #

Kävin suihkussa, sitten lämmitin porkkanapapukalapihvit ja kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin porkkanoita. #

Pötköttelin ja katselin aamusafaria. Ei taas oikein meinannut maha vetää. #

Söin salaatinlopun. Join 3,5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Järjestelin kanbania. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.