Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein selkää kevennetysti ja ojentajat jokseenkin normaalisti. Porukkaa oli vähänlaisesti. #

Kävelin kotiin. Uudelleenkäynnistin reitittimen, koska se oli taas tiltissä. Pitänee ohjelmoida sekin käynnistymään uudestaan itsekseen. #

Söin päivällisen, sitten pyöräilin Tokmannille. Niillä ilmeisesti vielä hiljattain on ollut kaupan Teseman sukkia, muuta ei ollut enää, ainakaan tuolla lähimmässä. Tuuli niin kylmästi, etten viitsinyt polkea Kaijonharjun myymälään, vaan palasin kotio. #

Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. Pötköttelin, katselin aamusafaria ja luin päivityksiä. #

Join 3,5 kupillista kahvia ja setvin webhotelliongelmaa. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia (mm. ajastin sen reitittimen rebootin). #

Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan itävaltalaisia#

Ja sitten hiiliteräspannun#

Muokkaukset #

Mon Apr 27 21:15:50 2020 Tue Apr 28 19:33:50 2020 #
Muuttumaton: Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan.Muuttumaton: Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan.
Poistettu: Kävelin salille. Tein selkää kevennetysti ja ojentajat jokseenkin normaalisti. Porukkaa oli vähänlaisesti. Lisätty: Kävelin salille. Tein selkää kevennetysti ja <a href="https://twitter.com/uusijani/status/1254796557800689664">ojentajat jokseenkin normaalisti</a>. Porukkaa oli vähänlaisesti.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Uudelleenkäynnistin reitittimen, koska se oli taas tiltissä. Pitänee ohjelmoida sekin käynnistymään uudestaan itsekseen.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Uudelleenkäynnistin reitittimen, koska se oli taas tiltissä. Pitänee ohjelmoida sekin käynnistymään uudestaan itsekseen.
Mon Apr 27 20:33:34 2020 Mon Apr 27 21:15:50 2020 #
Muuttumaton: Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan <a href="https://www.salainenagentti.fi/kauppa/itavaltalainen-miehiston-t-paita-khaki/">itävaltalaisia</a>.Muuttumaton: Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan <a href="https://www.salainenagentti.fi/kauppa/itavaltalainen-miehiston-t-paita-khaki/">itävaltalaisia</a>.
 Lisätty: Ja sitten <a href="https://www.verkkokauppa.com/fi/product/28576/kdgtq/De-Buyer-Mineral-B-Element-kaksikahvainen-wokkipannu-hiilite">hiiliteräspannun</a>.
Mon Apr 27 18:41:28 2020 Mon Apr 27 20:33:34 2020 #
Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia ja setvin webhotelliongelmaa. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia (mm. ajastin sen reitittimen rebootin).Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia ja setvin webhotelliongelmaa. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia (mm. ajastin sen reitittimen rebootin).
 Lisätty: Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan <a href="https://www.salainenagentti.fi/kauppa/itavaltalainen-miehiston-t-paita-khaki/">itävaltalaisia</a>.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.