Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein selkää kevennetysti ja ojentajat jokseenkin normaalisti. Porukkaa oli vähänlaisesti. #

Kävelin kotiin. Uudelleenkäynnistin reitittimen, koska se oli taas tiltissä. Pitänee ohjelmoida sekin käynnistymään uudestaan itsekseen. #

Söin päivällisen, sitten pyöräilin Tokmannille. Niillä ilmeisesti vielä hiljattain on ollut kaupan Teseman sukkia, muuta ei ollut enää, ainakaan tuolla lähimmässä. Tuuli niin kylmästi, etten viitsinyt polkea Kaijonharjun myymälään, vaan palasin kotio. #

Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. Pötköttelin, katselin aamusafaria ja luin päivityksiä. #

Join 3,5 kupillista kahvia ja setvin webhotelliongelmaa. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia (mm. ajastin sen reitittimen rebootin). #

Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan itävaltalaisia#

Ja sitten hiiliteräspannun#

Muokkaukset #

2020-04-27 21.15.50 2020-04-28 19.33.50 #
Muuttumaton: Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan.Muuttumaton: Nousin 8.53. Ei väsyttänyt juurikaan.
Poistettu: Kävelin salille. Tein selkää kevennetysti ja ojentajat jokseenkin normaalisti. Porukkaa oli vähänlaisesti. Lisätty: Kävelin salille. Tein selkää kevennetysti ja <a href="https://twitter.com/uusijani/status/1254796557800689664">ojentajat jokseenkin normaalisti</a>. Porukkaa oli vähänlaisesti.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Uudelleenkäynnistin reitittimen, koska se oli taas tiltissä. Pitänee ohjelmoida sekin käynnistymään uudestaan itsekseen.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Uudelleenkäynnistin reitittimen, koska se oli taas tiltissä. Pitänee ohjelmoida sekin käynnistymään uudestaan itsekseen.
2020-04-27 20.33.34 2020-04-27 21.15.50 #
Muuttumaton: Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan <a href="https://www.salainenagentti.fi/kauppa/itavaltalainen-miehiston-t-paita-khaki/">itävaltalaisia</a>.Muuttumaton: Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan <a href="https://www.salainenagentti.fi/kauppa/itavaltalainen-miehiston-t-paita-khaki/">itävaltalaisia</a>.
 Lisätty: Ja sitten <a href="https://www.verkkokauppa.com/fi/product/28576/kdgtq/De-Buyer-Mineral-B-Element-kaksikahvainen-wokkipannu-hiilite">hiiliteräspannun</a>.
2020-04-27 18.41.28 2020-04-27 20.33.34 #
Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia ja setvin webhotelliongelmaa. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia (mm. ajastin sen reitittimen rebootin).Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia ja setvin webhotelliongelmaa. Hoitelin sekalaisia pikkuhommia (mm. ajastin sen reitittimen rebootin).
 Lisätty: Tilasin t-paitoja. Bundeswehrit ovat vähän kiven alla, joten kokeeksi sen sijaan <a href="https://www.salainenagentti.fi/kauppa/itavaltalainen-miehiston-t-paita-khaki/">itävaltalaisia</a>.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.