Näin unta, että oli jotain natriumglutamaatin kaltaista, itsessään aika maistumatonta lisäainetta pussissa, ja se (tuote) oli mennyt päiväysvanhaksi niin että kasvoi jo ihan näkyvää homettakin, ja (peruskouluaikainen) kaveri söi sitä (ainetta) silti, ja oksensi sen saman tien sitten takaisin siihen pikku pussiin. #

Muitakin kiinnostavia yksityiskohtia unessa oli, mutta en jaksa veivata niitä virkkeiksi. #

Nousin 7.41. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät. Vähän heikoilta tuntuivat kaikki. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin Prismassa. Hampunsiemenrouhe oli kadonnut entisestä hyllystä, eivätkä myyjätkään löytäneet sitä enää mistään. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Pötköttelin, katselin aamusafaria ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Kirjoittelin tätä. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kotipalvelin kaatui pitkästä aikaa (tiedustelua tehdessäni), ja näköjään se vie oman reitittimensä mukanaan (varmistuin nyt siitä että suunta on näin päin, eikä päinvastainen). Ihan hyvä kuitenkin että kaatui, koska uudelleenkäynnistyksen jälkeen totesin särkeneeni VPN-asetukset sitä viimeksi säätäessäni, ja niitä tuskin olisin etänä päässyt korjaamaan (muna:kana). #

Hain sukkapaketin Salesta ja paitapaketin pyörällä Tuirasta. Salaisen agentin paidat tulivat supernopeasti (kahdessa päivässä!), mutta panttasin niiden noutoa siltä varalta, että sukatkin ohjautuvat lopulta samaan paikkaan, mutta eivät tietenkään ohjautuneet. #

Paidat vaikuttavat oikein hyväkuntoisilta, mutta käyttämättömiähän nämä olivatkin. Sukkien paketissakin on vielä vanha koostumus ja pesuohje, joten aion pestä ne jatkossakin sen mukaan (60 asteessa). #

Viihdekulutus #