Nousin 8.28. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Lähtiessäni vein jätteitä molokiin. #

Tein kevennetysti rintaa ja normaalisti hauikset, sitten tunnin lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen, sitten vein (pyöräillen) muovia keräykseen ja kävin Prismassa. Oikopolku Märssytieltä Emäpuuntielle oli sekin jo sula. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa. Pötköttelin, katselin aamusafaria ja pelasin kiekkotiiltä. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Kuorin ja raastoin 4 kiloa porkkanoita, paistoin tomaattimurskan kanssa, annostelin ja pakastin. #

Paistamiseen käytin nyt hiiliteräspannua ensimmäisen kerran. Ennen käyttöä tein rasvanpolton (rypsi-oliiviöljyseoksella), ja vähän jännitin, että jos vaikka kämmään sen jotenkin, tai jos pannu jotenkin muuten osoittautuu huonoksi, mutta en kämmännyt, eikä osoittautunut. Pannu on erinomainen! #

Verkkokaupasta palattiin sukka-asiaan. Olin kysellyt siinä toivossa, että saisin kuudenkympin kestävät, sillä Teseman metsästäjänsukkien materiaalikoostumus ja samalla pesuohje on muuttunut: nykyään valmistaja suosittelee 40 asteen pesua, kun aiempi suositus oli 60 astetta. #

Scandinavian Outdoor oli yksi kaupoista, joiden sivulla koostumus (75% villaa, 25% polyamidia) ja pesusuositus olivat vielä entiset, ja siksi siis kysyin asiasta niiltä toissa päivänä. Suosittelivat sieltäkin nyt kuitenkin noudattamaan valmistajan ohjetta, eikä heiltäkään valikoimista löytynyt muutakaan vastaavaa sukkaa, joka kestäisi 60 astetta. #

Tilasin sitten kuitenkin niitä Teseman sukkia sieltä, kun kerta tilanne on tämä, eikä hintakaan (tai toimituskulut) olleet sen pahemmat kuin muilla kaupoilla. Pitää sitten vain pyykätä (ainakin) ne sukat jatkossa neljässäkympissä. Puhtaat niistä kyllä varmaan niinkin tulee, mutta kun urheilukamppeet on kuitenkin pestävä kuudessakympissä, niin olisin halunnut välttää pyykkien jakamisen kahtia. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.