Näin unta, että (peruskouluaikainen) tuttu sai COVID-19-diagnoosin, ja oli siitä ihan murheellinen. Ja taas minä lohdutin, että ei tässä ole kuule mitään hätää, kun olet ihan nuori ja perusterve ihminen (niin kuin unessa olikin). #

Taisi olla ensimmäinen pandemiauneni#

Nousin 5.49. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Poljin hyvän sisäpyöräilyn: FTP 226 W (2,69 W/kg, +0,06 viimeviikkoiseen), 20 minuutin keskiteho 193 W. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Käväisin nopsaan suihkussa ja sitten vein pyykit heti pyörimään. #

Söin riisipuuron. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Pötköttelin, jatkoin Frankensteinin katselua ja pelasin kiekkotiiltä. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Hoitelin sekalaisia pikkuhommia. #

Vatkasin vispikauran. Söin päivällisen. #

Pötköttelin ja pelasin. #

Join 5 kupillista kahvia. Perkasin koodia. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +8, pilvistä, ja kova tuuli idästä tai itä-kaakosta. Vettäkin ripsi vähän, mutta lämmin keli silti. #

Kuntoradan Herukan-pään parkkiksella oli jo sulaa, mutta itse rata vielä lumissa silmänkantamattomiin. Tallin kohdalla on jo sulaa, mutten vielä kokeillut, miten sieltä edelleen Hiukkavaaraan. Todennäköisesti lumen alla ainakin osittain vielä. #

Kynsilehdosta poikkesin Huonesuon ja Kiulukankaan puolelle ja sieltä Hiukkavaaraan. Viimekesäinen asvaltti oli edelleen oikein hyväkuntoinen, ei yhtään routavaurioita. Lumiauran raapimajälkiä kylläkin. #

Punatulkunpuistosta käännyin ja kiersin kokeeksi Kivitaskunpuiston, Pirttilammenpuiston ja Metelinpuiston kautta Metsokankaalle ja sieltä Kaakkuriin. Siellä oli kuitenkin pari isomman tien risteystä ylitettävinä, joten huonompi kuin tavallinen reittini Kaakkurin asuinalueen läpi (jolla on vain hiljaisia pikkuteitä ylitettävinä). #

Kävin Limingantullin IIIpteekissa ja Prismassa. Sieltä lähtiessäni satoi jo ihan kunnon sadetta, muttei onneksi vieläkään aivan kaatamalla. Saarilta ajoin vain hiekka- ja asvalttiosuudet, metsänpohjat skippasin rapakelin takia. #

Hyvin piisasi jaloissa voimia. Vasta pyörää takaisin kerroksiin nostellessa alkoi vähän tuntua, että on tässä tullut veivattua. #

Riisuin vaatteet päältäni pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin piirakkaa ja suklaapalloja. Pötköttelin ja katselin Frankensteinin loppuun. Olihan se hyvä. Saa nähdä jaksanko katsella käänteisroolitetun#

Ripustin pyykit, sitten viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2020-05-02 19.42.33 2021-02-13 11.35.52 #
Muuttumaton: Nousin 5.49. Väsytti aika paljon.Muuttumaton: Nousin 5.49. Väsytti aika paljon.
Poistettu: Kävelin salille. Poljin hyvän sisäpyöräilyn: FTP 2,69 (+0,06 <a href="https://marginaa.li/2020/04/25/25-huhtikuuta-2020/#post33325-p3-egf4f9kcrqklam8e1ru7k58xk">viimeviikkoiseen</a>), 20 minuutin keskiteho 193 W. Lisätty: Kävelin salille. Poljin hyvän sisäpyöräilyn: FTP 226&#160;W (2,69&#160;W/kg, +0,06 <a href="https://marginaa.li/2020/04/25/25-huhtikuuta-2020/#post33325-p3-egf4f9kcrqklam8e1ru7k58xk">viimeviikkoiseen</a>), 20&#160;minuutin keskiteho 193&#160;W.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Käväisin nopsaan suihkussa ja sitten vein pyykit heti pyörimään.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Käväisin nopsaan suihkussa ja sitten vein pyykit heti pyörimään.

Viihdekulutus #