Nousin 7.50, väsyneille jaloille. #

Huomiseksi lupailee sadetta, joten aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +14, heikkoa tuulta, pilvetöntä, lämpenevää. #

Jylkynkankaan liepeillä suruvaippa. Auranmajalla näin kaukana taivaalla kurkiauran, joka hetken kaarreltuaan kääntyi vaakatasossa suoraan minua päin ja lensi sitten yli kuntoradan myötäisesti majan suuntaan, pohjoiseen. Ehkä se maja on sitten kurkiauranmaja. #

Eilinen kyy, tai ainakin tismalleen sen näköinen, oli alle 100 metrin päässä eilisestä paikasta. Näin sen nyt jo kaukaa, niin ei tarvinnut täristää tanteretta äkkijarrutuksella, ja ehkä siksi kärme oli nyt vähemmän kiukkuinen. Vähän sähisi perääni sitten kun lähdin siitä. #

Ajelin saman ylimääräisen metsäosuuden kuin eilen, vaikka Raitotielläkin olisi nyt ollut myötäinen. #

Kävin Limingantullin Prismassa. Ostin (mm.) paineilmapuhaltimen ja aurinkosuojasumutetta. Tuo Garnier’n viiskymppinen oli kalliimpi kuin entinen LV:n kolmekymppinen tuubini, mutta näköjään litrahinnaltaan silti halvempi. Yliopiston Apteekin tietojen perusteella kerroin 30 kyllä varmaan riittäisi mulle, mutta en jaksanut kaupassa ruveta guuglettamaan, vatevs. #

Kotona söin päivällisen, sitten lepuutin selkää ja pelasin. #

Join 3,5 kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. #

Söin riisipuuron, sitten kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Mukkelintien kohdalla vastaan tuleva nojapyöräilijä ohitti rullaluistelijan tolkuttomalla vauhdilla ja oli ajaa päälleni. Ei se tien nimi mukkelis makkelis menemiseen viittaa#

+17, heikkoa tuulta, pilvetöntä. Ei liian kuuma vieläkään. Viimeiset 15 kilometriä oli aika tuskaisaa. Vääntöä olisi kyllä vielä lihaksissa piisannut, mutta varpaita särki, sormia seipi ja pakaroita lahna. #

Garmin ilmoitti palautumisajaksi 10 tuntia, eli huomisaamuna vain taas reippaasti pyörän selkään! Ei saatana, hyvä jos sängystä ylös pääsen. #

Kävin suihkussa, sitten söin loput rieskat. Viimeistelin tämän. #

Ilmiannoin suruvaipan Suomen Luonnolle#

Viihdekulutus #