Näin taas koko yön uuvuttavan dramaattisia unia. #

Nousin 7.05. Ei väsyttänyt onneksi kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti selkää ja ojentajat. Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron. #

Pötköttelin ja katselin The Phantom Creepsin loppuun. Aloitin sen katselun eilisiltana, ja siitäkin yöllä unet aihetta ammensi: AVGN oli hullu tiedemies ja minä iigori#

Kävin pyöräilemässä. Aioin ajaa vain puolikkaan lenkin, koska jalat olivat vieläkin hyhmeiset edellisistä, mutta en sitten malttanut olla ajelematta enemmänkin, kun oli niin hyvä keli, eikä väsymys yleensä ajaessa tunnu. #

Nuottasaarentien päähän tehtaan portille pääsee taas, mutta Prisman suunnalla joutuu vieläkin vaihtelemaan puolta, niin sen takia ajelin sitten vasiten Jääsalontien viertä Poikkimaantielle asti ja sieltä sitten Limingantielle. Siellä oli komia merenrantameisema tien vieressä, mutta harmillisen paljon autoliikennettä myös (tehtaan ja muun teollisuuden takia), jopa silloin puolen päivän aikoihin, kun muutoin reitillä oli hiljaisempaa kuin iltapäivisin. #

Kun tuuli oli Raitotiellä (tietysti) vastainen, ajelin sielläkin sitten eri kautta, metsäreittiä. Meinasin hairahtua samaan väärään kuin viime vuonna siellä päinvastaiseen suuntaan ajaessani, mutta pidin nyt kartan käsillä ja hoksin erheeni melko pian. #

Kiulukankaan takana kesän ensimmäinen kyy. Pienehkö, musta ja kiukkuinen. Viime kesänäkin enimmät olivat siellä Korvensuoran suoran korvilla (vaikka Hiukkavaaraksi sitä silloin ampuma-alueen läheisyyden ja kyiden yksityisyydensuojan takia nimitin). #

Ahvenojalle tullessani kesän toinen kyy. Edellistäkin pienempi, ruskea ja tienmyötäinen. Huomasin sen vasta aivan viime tingassa ja juuri ja juuri kerkesin väistää. En pysähtynyt kuvaamaan. #

+15, selkenevää, shortsikeli, ja ilman takkiakin olisi kyllä pärjännyt, mutten vieläkään jaksanut aurinkovoiteen kanssa ruveta töljäämään. Viimeinenkin polanne oli melkein kokonaan pois sulanut. #

Tallin kohdalta poikkesin suoraan Prismaan, koska kello oli jo vaikka mitä. Olisin ostanut (mm.) vaniljavanukasjauhetta, muttei siellä ollut. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. #

Hoitelin sekalaisia pikkuhommia. #

Viihdekulutus #