Nousin 8.32. Ei väsyttänyt. #

Keitin kananmunia ja pottuja, söin aamupuuron ja paistoin kaalikanan. #

Viimeistelin levyasemapäivitystä. #

Kävin Prismassa. +14, pilvistä, tyyntä. Jalat jaksoivat aamulla ruuanlaitossa tavallista paremmin, mutta pyöräillessä kyllä taas huomasi että lepoa tarvitaan, joten ajoin vain suorinta reittiä sinne ja takaisin. Mustasuontien liikenteenjakajan suojatieliikennemerkki oli ajettu kumoon. #

Ostin (mm.) kylmälaukun pakasteiden roudaamiseen. Tavallisesti niitä (laukkuja) lojuu täällä purkkikalojen sun muiden roudaamisen jäljiltä, mutta nyt matkustusvältön takia ei. #

Söin piirakanlopun. Join 4 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Päivitin virtuaalikoneita. #

Leikkasin tukan ja kävin suihkussa. #

Hampaidenpesulle ruvetessani onnistuin saamaan hammastahnaa silmääni, tai ainakin oletan niin. Olin lisäämässä tahnaa harjan nokkaan, kun se jotenkin lipsahti, ja saman tien vasemmassa silmässä tuntui aika raikkaalta. Oli sentään hellävaraistahnaa, joskin myös valkaisevaa, joten ehkä silmämuna on jatkossa vähän valkoisempi. #

Viihdekulutus #