Nousin 5.49. Väsytti jonkin verran, mutta kroppaa ei onneksi enää. #

Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +10, selkeää, heikko tuulikin oli niin lämmin, että piti pysähtyä vähentämään pitkä välikerta pois. Itikkapilvet olivat viimein ilmestyneet. #

Pitkämöljän kolmiossa kolme rusakkoa piirileikissä. Ennen näitä olin jo nähnyt pari muuta, ja näiden jälkeenkin näin vielä yhden siinä heti vähän päästä. #

Nallikarissa joku istui puussa yksin pyöränsä kanssa ja luukutti Slave To The Musicia#

Palatessani kävin Prismassa. #

Polvea oli särkenyt jo eilisillasta asti, mutta heitti särkemästä melkein kokonaan kun aloin polkea. Ilmeisesti sopeutunut siihen polkemiseen nyt, ja kipeytyy muussa käytössä. #

Söin riisipuuron ja vaahdotin vispikauran, sitten pötköttelin ja pelasin. #

Viimeistelin eilisen postauksen ja kirjoittelin tätä. #

Söin päivällisen. Join 5 kupillista kahvia. Tankkasin pähkinäsuklaavoikekseillä. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, tuuli jo kohtalainen, vastainen Limingantulliin tullessani. Poikkesin Motonetissä tsekkaamassa, olisiko siellä actionkameralle vara-akkua ”ei saatavilla” -myymäläsaldosta huolimatta, ei ollut. #

Olen nyt ajanut sieltä Äimäraution kautta melkein joka kerta, kun ei siellä loppujen lopuksi sitä autoliikennettä niin paljon olekaan kuin miltä aluksi tuntui, risteävää varsinkaan. Pysähdyin nyt Poikkimaantien vierellä ja nappasin panoraaman#

Noin komea rantamaisema, ja pelkkiä teollisuushalleja siellä vain. Mutta ehkä siellä olisi liikaa sitä raskaan liikenteen melua asuinalueeksi, ja vielä enemmän olisi, jos ne siellä sataman ja tehtaan lähistössä nyt olevat hallit olisivat kauempana. #

Ylimääräiset kivut eivät tällä kertaa vaivanneet, ja saarilla lokostellessa jo taas melkein harmitti, kun matka loppuu (tai päivä matkan jatkamiseen). #

Kotiin tullessani ampiainen yritti sisään samalla ovenavauksella, ja menetti henkensä, kun ei suosiolla mennyt takaisin ulos. #

Panin ajokamppeet pyykikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa, sitten viimeistelin tämän. #

Ripustin pyykit. #

Muokkaukset #

Sat May 30 21:35:57 2020 Mon Sep 14 19:41:58 2020 #
Muuttumaton: Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, tuuli jo kohtalainen, vastainen Limingantulliin tullessani. Poikkesin Motonetissä tsekkaamassa, olisiko siellä actionkameralle vara-akkua "ei saatavilla" -myymäläsaldosta huolimatta, ei ollut.Muuttumaton: Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, tuuli jo kohtalainen, vastainen Limingantulliin tullessani. Poikkesin Motonetissä tsekkaamassa, olisiko siellä actionkameralle vara-akkua "ei saatavilla" -myymäläsaldosta huolimatta, ei ollut.
Poistettu: Olen nyt ajanut <a href="https://marginaa.li/2020/05/25/25-toukokuuta-2020/#post33624-p6-r3ltshhq69hgu81xrksgqrr6r">sieltä Äimäraution kautta</a> melkein joka kerta, kun ei siellä loppujen lopuksi sitä autoliikennettä niin paljon olekaan kuin miltä aluksi tuntui, risteävää varsinkaan. Pysähdyin nyt <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9849&mlon=25.4414#map=14/64.9849/25.4414">Poikkimaantien vierellä</a> ja nappasin panoraaman. (Ei näy syötteessä eikä ehkä toimi mobiilissa.) Lisätty: Olen nyt ajanut <a href="https://marginaa.li/2020/05/25/25-toukokuuta-2020/#post33624-p6-r3ltshhq69hgu81xrksgqrr6r">sieltä Äimäraution kautta</a> melkein joka kerta, kun ei siellä loppujen lopuksi sitä autoliikennettä niin paljon olekaan kuin miltä aluksi tuntui, risteävää varsinkaan. Pysähdyin nyt <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9849&mlon=25.4414#map=14/64.9849/25.4414">Poikkimaantien vierellä</a> ja nappasin <a href="https://marginaa.li/wp-content/uploads/2020/05/Kempeleenlahden-ranta.jpg">panoraaman</a>.
Poistettu: [wpvr id="33695"] 
Muuttumaton: Noin komea rantamaisema, ja pelkkiä teollisuushalleja siellä vain. Mutta ehkä siellä olisi liikaa sitä raskaan liikenteen melua asuinalueeksi, ja vielä enemmän olisi, jos ne siellä sataman ja tehtaan lähistössä nyt olevat hallit olisivat kauempana.Muuttumaton: Noin komea rantamaisema, ja pelkkiä teollisuushalleja siellä vain. Mutta ehkä siellä olisi liikaa sitä raskaan liikenteen melua asuinalueeksi, ja vielä enemmän olisi, jos ne siellä sataman ja tehtaan lähistössä nyt olevat hallit olisivat kauempana.
Sat May 30 19:11:48 2020 Sat May 30 21:35:57 2020 #
Muuttumaton: Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, tuuli jo kohtalainen, vastainen Limingantulliin tullessani. Poikkesin Motonetissä tsekkaamassa, olisiko siellä actionkameralle vara-akkua "ei saatavilla" -myymäläsaldosta huolimatta, ei ollut.Muuttumaton: Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +13, selkeää, tuuli jo kohtalainen, vastainen Limingantulliin tullessani. Poikkesin Motonetissä tsekkaamassa, olisiko siellä actionkameralle vara-akkua "ei saatavilla" -myymäläsaldosta huolimatta, ei ollut.
Poistettu: Olen nyt ajanut <a href="https://marginaa.li/2020/05/25/25-toukokuuta-2020/#post33624-p6-r3ltshhq69hgu81xrksgqrr6r">sieltä Äimäraution kautta</a> melkein joka kerta, kun ei siellä loppujen lopuksi sitä autoliikennettä niin paljon olekaan kuin miltä aluksi tuntui, risteävää varsinkaan. Pysähdyin nyt <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9849&mlon=25.4414#map=14/64.9849/25.4414">Poikkimaantien vierellä</a> ja nappasin panoraaman. (Ei ehkä toimi mobiilissa.) Lisätty: Olen nyt ajanut <a href="https://marginaa.li/2020/05/25/25-toukokuuta-2020/#post33624-p6-r3ltshhq69hgu81xrksgqrr6r">sieltä Äimäraution kautta</a> melkein joka kerta, kun ei siellä loppujen lopuksi sitä autoliikennettä niin paljon olekaan kuin miltä aluksi tuntui, risteävää varsinkaan. Pysähdyin nyt <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9849&mlon=25.4414#map=14/64.9849/25.4414">Poikkimaantien vierellä</a> ja nappasin panoraaman. (Ei näy syötteessä eikä ehkä toimi mobiilissa.)
Muuttumaton: [wpvr id="33695"]Muuttumaton: [wpvr id="33695"]

Viihdekulutus #