Nousin 8.12. Väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Tein vain alaselkää ja takareidet, pyöräily riittäköön muille koivenosille. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron. Pötköttelin, luin päivityksiä ja pelasin. #

Lämmitin porkkanapapukalan. Säädin varmuuskopiointisysteemiäni. Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Reititin pyki taas. Alkaa jo hiljalleen jurppia niin paljon tuo, että kynnys koko kotiverkon uusimiseen ylittyy kohta. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. +16, enimmäkseen pilvistä, heikko tuuli, lopussa jo melkein täystyyntä. Vesisadekuuronkin heitti, vaikka ennusteenmukainen todennäköisyys piti olla vain 10 prosenttia, tai sitten en osannut lukea Ilmatieteen laitoksen uudistunutta ennustesivua#

Sateen takia piti keskeyttää kameran testaaminenkin, kun sillä ei nyt ollut vedenpitävää koteloa suojanaan. Mutta ainakin siihen saakka oli nyt kuvannut ongelmitta, ja akkuakin näyttäisi piisaavan enemmän kuin ohjeissa luvattiin (sikäli kuin numerottomaan varausindikaattorikuvakkeeseen on uskominen). #

Epäilinkin sitä vedenpitävää koteloa eilisen katkoksen syyksi. Joko sen painikkeet painavat kameran nappeja itsekseen liikkeen vaikutuksesta, tai sitten kamera kuumuu liikaa siellä kotelossa ollessaan, kun ei olla veden alla. #

Ja pikalukituksenkin älysin, eli kun oikea kulma on löytynyt, kameran voi irrottaa kypärästä kätevästi kulmanivelen kanssa, eli ilman että se kulma menetetään. #

Palatessani kävin Prismassa. #

1316 km huollosta, +921 viimekuiseen#

Kotona panin pastaa kiehumaan. Kävin suihkussa. Lämmitin toisen erän toissailtaista kastiketta ja söin pastan kanssa, sitten viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2020-06-03 19.27.51 2020-07-02 13.25.57 #
Muuttumaton: Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Palatessani kävin Prismassa.
Poistettu: 1702,99 km huollosta, +1174,94 <a href="https://marginaa.li/2020/05/06/6-toukokuuta-2020/#post33430-p13-488xooqtmh37u6aggn10n55iu">viimekuiseen</a>. Lisätty: 1316 km huollosta, +921 <a href="https://marginaa.li/2020/05/06/6-toukokuuta-2020/#post33430-p13-o8ie2ht3af2xxwsd3yebd3kyx">viimekuiseen</a>.
Muuttumaton: Kotona panin pastaa kiehumaan. Kävin suihkussa. Lämmitin toisen erän toissailtaista kastiketta ja söin pastan kanssa, sitten viimeistelin tämän.Muuttumaton: Kotona panin pastaa kiehumaan. Kävin suihkussa. Lämmitin toisen erän toissailtaista kastiketta ja söin pastan kanssa, sitten viimeistelin tämän.

Viihdekulutus #