Näin taas unia koko yön. Ennen heräämistä olin vielä Ruotsissa, elokuvateatterin aulassa. Siellä oli juliste Roxetten konsertista, ja ajattelin, että jos tuo ei ole vanhentunutta tietoa, niin sinne pitää kyllä päästä, kun olin luullut Marie Fredrikssonin jo kuolleen. #

Herättyäni piti heti tarkistaa, että olinko muistanut väärin, mutta en ollut, ja se tuntuu murheelliselta. #

Nousin 6.01. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +13, pilvistä mutta selkenevää, hyvin heikko tuuli. Oikein hyvä keli, jolle olin ylipukeutunut. Taskilaan asti ihmettelin, että miksi oikea polvi tuntuu tavallistakin enemmän kinnaavan nyt vastaan, ennen kuin huomasin, että polvituki oli unohtunut ottaa pois ennen lähtöä. Onneksi se mahtui taiteltuna tiputakin taskuun. #

Pateniemessä taas fasaanikukko, ja toisenkin yksilön rääkäisyn kuulin takavasemmaltani, mutten nähnyt sitä (yksilöä). #

Ahvenoja-Jylkynkangas-välillä pyörämies kuvasi vähän tieltä syrjässä ojassa uivaa puolisukeltajaa, joka näytti aika vaalealta sinisorsaksi, mutta en tohtinut pysähtyä häiritsemään urkkiakseni tarkemmin.  #

Kameran uusi sijoituskohta kypärän etuosassa tuntui hyvältä, ehkä jopa kevyemmältä kuin taaempana, vaikka päinvastaista pelkäsin (isomman kaulanvääntömomentin takia). Alkoi silti niskassa tuntua puolenvälin paikkeilla, joten otin pois päästä. #

Kotiin palattuani söin riisipuuron. Ostin viimeksi verigreippien sijasta appelsiineja, koska sitä edelliset verigreipit olivat aika puisia, mutta eivät nuo appelsiinitkaan kyllä paljon parempia olleet, eikä niistä tullut edes hyvää mehua nyt kun kokeilin. #

Pötköttelin, luin päivityksiä ja pelasin, sitten kirjoittelin tätä. #

Söin päivällisen. Join 5 kupillista kahvia. Päivitin virtuaalikoneita. Söin pähkinäsuklaavoikeksejä. #

Kävin pyöräilemässä vastapäiväkierroksen. +20, puolipilvistä, tuuli puuskittaista ja pyörivää, Oritkarissa navakka vastainen. Idästä siis, ihme kyllä, niin kuin ei juuri ikinä täällä, ja samanlaista nyt monta päivää ennusteessa. #

Vieläkin olin ylipukeutunut, mutta en jaksanut aurinkovoidella käsiä enkä miettiä kameran sijoitusta (ennustetun) sateen sattuessa (ei sattunut). Pitäisi hommata satula- tai runkolaukku, tai oikeastaan yläputkilaukku (enint. 15 cm korkea). #

Murriganes esiintyi Alpon kannella#

Testasin kameran 4k-tallennusta nyt, ja sen akku tuntuu piisaavan monta kertaa speksattua kauemmin. Ehkä vakiovarusteakku on vaihdettu isompaan boksispeksien jo mentyä painoon. Harvinainen halpistuote tämä, kun tuntuu yllättävän positiivisesti kerta toisensa jälkeen. #

Kotona panin ajokamppeet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Putsasin ja voitelin naamani ja öljysin nokkareiät, sitten pötköttelin ja luin päivityksiä. #

Ripustin pyykit. #

Söin piirakkaa ja viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

Sat Jun 6 21:31:15 2020 Sun Jun 7 11:33:43 2020 #
Muuttumaton: Vieläkin olin ylipukeutunut, mutta en jaksanut aurinkovoidella käsiä enkä miettiä kameran sijoitusta (ennustetun) sateen sattuessa (ei sattunut). Pitäisi hommata satula- tai runkolaukku, tai oikeastaan yläputkilaukku (enint. 15 cm korkea).Muuttumaton: Vieläkin olin ylipukeutunut, mutta en jaksanut aurinkovoidella käsiä enkä miettiä kameran sijoitusta (ennustetun) sateen sattuessa (ei sattunut). Pitäisi hommata satula- tai runkolaukku, tai oikeastaan yläputkilaukku (enint. 15 cm korkea).
 Lisätty: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=faJQzCzjaz0">Murriganes esiintyi Alpon kannella</a>.
Muuttumaton: Testasin kameran 4k-tallennusta nyt, ja sen akku tuntuu piisaavan monta kertaa speksattua kauemmin. Ehkä vakiovarusteakku on vaihdettu isompaan boksispeksien jo mentyä painoon. Harvinainen halpistuote tämä, kun tuntuu yllättävän positiivisesti kerta toisensa jälkeen.Muuttumaton: Testasin kameran 4k-tallennusta nyt, ja sen akku tuntuu piisaavan monta kertaa speksattua kauemmin. Ehkä vakiovarusteakku on vaihdettu isompaan boksispeksien jo mentyä painoon. Harvinainen halpistuote tämä, kun tuntuu yllättävän positiivisesti kerta toisensa jälkeen.
Sat Jun 6 19:39:45 2020 Sat Jun 6 21:31:15 2020 #
Muuttumaton: Muuttumaton:
Poistettu: Ahvenoja-Jylkynkangas-välillä pyörämies kuvasi vähän tieltä syrjässä ojassa uivaa sukeltajaa, joka näytti aika vaalealta sinisorsaksi, mutta en tohtinut pysähtyä häiritsemään urkkiakseni tarkemmin. Lisätty: Ahvenoja-Jylkynkangas-välillä pyörämies kuvasi vähän tieltä syrjässä ojassa uivaa puolisukeltajaa, joka näytti aika vaalealta sinisorsaksi, mutta en tohtinut pysähtyä häiritsemään urkkiakseni tarkemmin.
Muuttumaton: Kameran uusi sijoituskohta kypärän etuosassa tuntui hyvältä, ehkä jopa kevyemmältä kuin taaempana, vaikka päinvastaista pelkäsin (isomman kaulanvääntömomentin takia). Alkoi silti niskassa tuntua puolenvälin paikkeilla, joten otin pois päästä.Muuttumaton: Kameran uusi sijoituskohta kypärän etuosassa tuntui hyvältä, ehkä jopa kevyemmältä kuin taaempana, vaikka päinvastaista pelkäsin (isomman kaulanvääntömomentin takia). Alkoi silti niskassa tuntua puolenvälin paikkeilla, joten otin pois päästä.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.