Nousin 9.32. Olisi tehnyt mieli vieläkin nukkua, mutta ruuanlaittoon oli taas alettava. Keitin pottuja ja kananmunia ja paistoin kaalikanan. #

Aamulla sateli vielä vähän, mutta puoleenpäivään mennessä lakkasi. Vein biojätteet molokiin, muovia keräykseen ja kävin Prismassa. #

Otus oli kaatanut koivun katuvalon ilmajohdon päälle Talvitien takana puistossa#

Asvalttitie halkaisee vihreän puistikon. Tien vasemmalla puolella katuvalon ilmajohto, jonka päällä nojallaan koivunrunko, joka on kaatunut tien oikealta puolelta.

Ilmoitin siitä (kotiin palattuani) päivystysnumeroon, jonka kaivoin kaupungin sivuilta. #

Kaupungillahan on kohtalaisen hyvin toimiva verkkopalautejärjestelmä, mutta Oulun energia kehotti soittamaan ”viipymättä” jos ”esimerkiksi puu on kaatunut sähkölinjalle”, samalla kun kertoi katuvalojen kunnossapiden siirtyneen toiselle toimijalle, jonka vikailmoitukset toimitetaan kaupungin palautepalveluun. #

Kaupungin ympäristön ylläpidon sivulta löytyi sitten tarvittava tieto: ”Ongelmatilanteissa tulee ensisijaisesti ottaa yhteyttä alueella toimivaan urakoitsijaan”, ja sivun lopusta vanha PDF, jossa aluekohtaiset päivystysnumerot. #

Prismassa oli Rainbow-kahvi nyt loppu, mutta sen sijaan oli viimein taas tummaa puuroriisiä, ja kidneypaputölkkejä. Niiden lisäksi ostin (mm.) polvituen toisellekin jalalle, kun harvakseltaan sattuvat molemmat yhtä aikaa olemaan kipeitä, ja muutenkin ehkä parempi tukea molemmat yhtä aikaa, jottei tukemattomaa tulisi epätasapainon takia astuttua vänkkyrään. #

Kotona puolitin ja paistoin lohifileen, sitten kirjoittelin tätä. Söin piirakanlopun. Join 4 kupillista kahvia. #

Pötköttelin, pelasin ja katselin Youtubea. #

Kävin suihkussa. #

Simuloin kotipalvelimen päivitystä virtuaalikoneessa. #

Viihdekulutus #