Nousin 9.21. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni keitin potut ja paistoin kaalikanan. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Imuroin lattioita. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Vein jätteitä molokiin, muovia keräykseen ja kävin Prismassa. #

Söin hampurilaiset. Join 4 kupillista kahvia. Koodasin. Kesken sen jouduin hätäoperoimaan Gitin tiedostoja, kun historia oli särkynyt, ja antoi vain pelottavia virheilmoituksia ruudun täydeltä. Ongelman syynä oli lopulta vain yksi paikallisesti vioittunut tiedosto, josta löytyi ehjä varmuuskopio. #

Varmuuskopioiden perusteella bitti oli mennyt vinoon joskus helmikuun puolivälin paikkeilla (välillä 14.—21.). En löytänyt päiväkirjasta siltä ajalta mitään selvää syytä (kuten sähkökatkoa tai muuta häiriötä). Hiukan huolestuttava deus ex machina siis. #

Panin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Jatkoin koodaamista. #

Ripustin pyykit. #

Viihdekulutus #